Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
571/1730 A kérdező kommentje:
és a hőd hogyan áll?én meg azt várom,hogy mikor fog már végre megjönni!elegem van az egészből!
2012. ápr. 5. 06:54
572/1730 anonim válasza:
A hőm magasan van,tehát kedden volt ovum,ez már tuti,elöször azt hittük hétfőn mert akkor esett le,de mivel kedden is alacsony volt és akkor a hasam is fájt,szerdára felugrott 4 tizedet,igy tuti kedden volt.Azóta is fennt van.De voltunk együtt hétfőn is és kedden is,ugyhogy nem rajtunk mult most:)
573/1730 A kérdező kommentje:
értem!remélem sikerült!
2012. ápr. 5. 07:03
574/1730 A kérdező kommentje:
hát tudod csak az a baj,hogy minden változatlan!és nem tudom hogyan is számoljak!ha 30án volt pé-m akkor kb.13-án kellene megjönnie!legalább is szerintem!az meg már mindjárt itt is van!
2012. ápr. 5. 07:15
575/1730 anonim válasza:
De ha nem jött meg a mensid,honnan tudod hogy van pé-d?Mert sztem olyankor nincs vagy legalábbis nagyon ritka..Meddig vársz hogy megjöjjön?Csak mert multkor azt irtad hogy mindig megjött rendesen eddig,akkor most valami biztosan van,hogy ennyit késik...
576/1730 A kérdező kommentje:
mondtam,hogy 30-án volt ovu fájdalmam!vagy nem azt éreztem??akkor most mi is van?nem értem!most megyek de később még szerintem leszek!8 ra megyek dolgozni 10-ig!
2012. ápr. 5. 07:32
577/1730 anonim válasza:
Jól van,én nem tudom mikor leszek!
Hát én igy ezt nemt udom megmondnai hogy ovu volt-e vagy sem,ezt orvos megtudná,amit érdemes lenne felkeresned ennyi késés után és eloszlatná a kételyeidet is,hogy most mi is van.Talán komolyabb baj sem lenne belőle,mert ugye az nem lenne jó...
578/1730 A kérdező kommentje:
na szia!újra itt!mizus??
2012. ápr. 5. 12:29
580/1730 A kérdező kommentje:
detto!bár már érdekelne mikor jön meg!vagy lenne egyértelmű jel!
2012. ápr. 5. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!