Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
nem értem bocs,hogy "miért"
mire kérdezted?
miért nem megyek dokihoz??vagy mire kérek papírt??bocs de nem értettem!!
jaj bocs ez lemaradt!
jó munkát!!
Netti, ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy kérdeztelek, mi újság van Veled!
Igaza van a Szilvinek, a petesejt csak 12 órát életképes. Én nem is tudom, hogy miért hőmérőzöl, meg figyelsz a testedre, ha csak felületesen csinálod. Ennek így tényleg semmi értelme!
Miért nem iszod a mastodynon cseppet. Csak 1500 Ft/hó és szabályozni fogja ciklusod... addig amíg nem szabályos, kicsi az esély a babára!!!
K.
k:
nem felületesen csinálom a hőmérőzést csak most kb.közép tájékon abba hagytam mert úgy se esélyes a baba!most tuti később volt az ovum!tehát valamitől kitolódott!anyukámnak is rendszertelen volt a vérzése és láss csodát itt vagyok!a lombiknál állítólag nem számít a rendszertelen ciklus!mert ez kerülik ki pont!legalább is a dokim ezt mondta!!de nem vitatkozok!csak egy buta kérdés volt!bocs!hétfőn majd minden kiderül!addig nem akarok semmi bogyót szedni!
De hétfőn csak a párod megy dokihoz,nem te!
Arra kérdeztem,hogy miért nem a kááliban vizsgáltatod ki magad?
Amugy a csepp is nagyon jo,de a teák is jók,sőt van a premens tabletta,azt is nagyon dicsérik.Ezek homeopátiás dolgok,semmi gyógyszer nincs bennük és rendszerezi a ciklusodat!
Ezeket gyógyszer mellett is lehet szedni,nem ártasz vele!
Hétfőn meg nem téged néznek meg,tehát ne alapozz a hétfőre!
de én is megyek szegedre!!
igen nem engem vizsgálnak hanem a páromat de el fogom kísérni!eszem ágába sincs egyedül elengedni másik meg az,hogy nem is menne el!!ezért is húzódott 10 hónapig!!mert ő nélkülem nem megy el sehova!nem a kaáliba fogom csináltatni a vizsgálatokat!mert ott fizetni kell érte!és sajna nem állunk úgy,hogy feleslegen fizessek!mikor ingyen megcsinálják helybe!
Tudom hogy mész a pároddal,de ott őt vizsgálják,ezt irom,hogy nem te mész hétfőn dokihoz!!!!
Mindegy,csak azért irtam,hogy mivel még nem t emész dokihoz,simán elkezdhetnéd valamelyik gyogynövényes dolgot inni vagy enni!
Arra készülj fel,hogy a lombik se 2 ft lesz sajnos,mert a tb támogatja,de csak a beültetést,a hozzávaló gyogyszereket sajnos nem:S
ÉS olyna 100 ezer körül mozognak azok is:S
Sztem,de ezt elmondtam már neked,nálad gond van a ciklusoddal,azt kéne beállitani,mert lehet hogy vezeted a hődet,de lehet peteérésed sincs,hallottam már ilyenről is amugy....
Majd ha már a 2 laborod meg van és az uh -n is minden oké,akkor már a doki tud valamit mondnai.Én mondjuk ott helyben a kááliban csináltatnám meg a dolgokat,de ezt te tudod,hogy hol akarod.De sztem nálad is gond van,nem normális dolog hogy ennyit késik és nem foghatod állandóan valamire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!