Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát én is azt mondom,hogy a férjed eredménye 0!
De csodák vannak,tehát annyira nem zárnám ki!
Sosem lehet tudni,na meg doki előtt mivel nem jött meg,jo lenne már ugy odamenni,hogy a teszt negatív.
De ha negatív akkor ott van valami,azt mondtad neked csak évente talán egyszer késik,hát ez igy megdőlt,mert most is késik.
Szóval egy teszt nem árt,csináld meg!
Szilvi: én arra vagyok kíváncsi, hogy milyen sűrűn voltatok együtt a pároddal? Én most bajban vagyok, mert ugye 4 nap után a Férjemnek 35M/ml volt. Szerintem ez jó eredmény ahhoz, hogy ne várjuk meg a 48 órát. Czeizel professzor szerint érdemesebb megvárni a 2 napot :)
Én ma vagyok a ciklus 14-dik napján, szerintem holnap lesz PÉ. Tegnap délután voltunk együtt...és szabadságon vagyunk, épp a Balcsin :)
K.
Netti, én írtam korábban, hogy márciusban voltunk Pécsen.
Nagyon jó kis klinika van ott. Együtt mentünk, mert éppen akkor volt aktuális nekem a 21. napi vérvétel. Először kikérdezték, majd együtt mentünk be az intim szobába :)
K.
k:oké értem!!
a tesztem negatív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!