Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1611/1730 anonim ***** válasza:

Szilvi: őszintén gratulálok! :)

Mikor lett volna aktuális a vérzésed? Szedsz már folsavat, az a legfontosabb!

K.

2012. júl. 16. 21:34
 1612/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelne,hogy hányadik dpo-n készült a teszt?

Érzel már valamit? :))))

Végre már sikerült!!

Én tudtam,hogy hamarosan mazsola kerül a kuglófba! :DDD

syl

2012. júl. 16. 22:13
 1613/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

A vérzésem vasárnap lett volna aktuális,akkor voltam a 14.DPO-n.

A digitális tesztet akkor csináltam délután,nem is reggeli első pisiből!

Viszont előtte,csütörtökön a 11 dpo-n egy 10-es tesztet ellőttem,az nagyon über halvány pozi lett reggel,de időn túli.

Hát hogy mit érzek?

Amig nem tudtam mi van volt egyetlen egyszer egy olyan fájdalom ami a hüvelyembe nyilalt,1-2 másodperc,de megjegyeztem,mert furi volt.

Aztán jött ez az álmosság,állandóan aludnék,nagyon fáradt vagyok,ez volt nekem fura.

A pocim fájdogál olyan mensisen,de nem nagyon,kicsit félek nem ám megjön.

A cickóim nem fájtak,a mellbimbóm volt érzékenyebb,de az is csak akkor ha hozzáértem.Most már azért kezdem ám érezni rendesen is.Tegnap reggel volt egy kis émelygés meg elgyengülés és ennyi igazából.

Abszolut nem kivánom az édeset,holott nekem a mindenem volt,de már napok óta nem veszek magamnak csokit.Csak a sajt,tejfől meg ilyenek jönnek be.

Szedem a folsavat már vagy 2 hónapja meg apa vett nekem vasárnap már gravidát is,ugyhogy szedem együtt a kettőt.

Lányok!

Nagyon drukkolok nektek és itt vagyok ha valamiben tudok segiteni,irjatok!

Látjátok mégsem lehetetlen!Most már ti jöttök,hajrá:))

2012. júl. 17. 06:31
 1614/1730 anonim ***** válasza:

Pont visszanéztem,hogy 06.16-án volt az utolsó :) Reméljük 1 évig még nem is jön :) Milyen jól tetted,hogy beszedted a gyógyszert!

Egyébként mikor tudsz orvoshoz menni? A Czeizel prof szerint, amikor nehezebben jön össze, korán kell menni, hátha támogatni kell a terhességet. Ill. megnézni,hogy jó helyen van-e.

K.

2012. júl. 17. 07:03
 1615/1730 anonim ***** válasza:

Igazából azt gondoltam,hogy 2 hét mulva,mert akkor már a szivhangot is hallom:)

Ma még csak 4+3 vagyok...most még csak a megvastagodott nyálkahártyát látná.

Igazából 4 terhességem volt már,abbol 2 megszületett,mindkettőt tulhordtam 2 héttel és egyik 3900gr,másik 3880 volt,problémamentesen.A másik 2 babát sajnos el kellett vetetnem,mert rögtön terhes maradtam a lányom születése után(persze a 6.hét után),a másik meg ujra rögtön az abortusz után gyogyszer mellett.

De azok is iogen kapaszkodtak,igy reménykedem benne hogy kapaszkodik a kis babócánk rendesen.Kicsit félek,hogy jó helyre tapadt-e meg és mivel volt méhnyak műtétem remélem nem lesz gond.

2012. júl. 17. 07:08
 1616/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

szilvi:én őszintén örülök,hogy nektek sikerült!!

többieknek meg kitartást kívánok!!remélhetőleg minél hamarabb összejön nektek is!!

hát még vérzés sehol!ma vagyok 34 napnál!!a hőm fent bár soha nem volt ennyire fönt!!

2012. júl. 17. 07:38
 1617/1730 anonim ***** válasza:
Akkor tesztelj!
2012. júl. 17. 07:45
 1618/1730 A kérdező kommentje:
hát az lesz!vagyis tesztelek!!ma reggel is 37,1 volt a hőm!!29 napnál 36,7 volt meg másnap is aztán felugrott 37 re azóta meg fent dekkol!csak gáz mert nem mértem végig ezt a ciklust csak mióta 36,7 mérek azóta tudom mennyi is a hőm!6 napja!!
2012. júl. 17. 07:53
 1619/1730 anonim ***** válasza:

Semmit nem változtat a tényen,tezstelsz és megtudod,most már tuti biztos eredményt kapsz!Teljesen mindegy milyen erősségű a teszt!

De ha esetleg negatív akkor gond van!

2012. júl. 17. 07:58
 1620/1730 A kérdező kommentje:

az gond,hogy nem tudom mikor volt az ovum!!én 5-én éreztem szúró érzést a petefészkembe alig bírtam járni meg kiegyenesedni!de valszeg nagyon kicsi az esély,hogy terhes vagyok!na nem baj majd csak lesz valahogy!!hétfőn megyünk szegedre!!

amúgy ilyen a görbém:

[link]

2012. júl. 17. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!