Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1571/1730 A kérdező kommentje:

addig nem akarok a kaálinba telefonálni míg nem tudom mi is van a párommal!először az andrológiára kell menni!!

akkor írd már le léci milyen sorrendbe kell csinálni mert most már teljesen összezavarodtam!!

2012. júl. 9. 07:35
 1572/1730 anonim ***** válasza:

Netti!

Nem tudom milyen sorrendbe kell csinálni,minden dokinak más a protokollja.

Menj el te is nődokihoz és ott majd ő elmondja hogyan álltok neki.Nem értem miért nem kérsz időpontot,hát lesz vagy 3 honap a várakozási idő minimum,tehát addig a párod is simán eljut dokihoz,ne huzd az időt,mert felesleges!

2012. júl. 9. 07:37
 1573/1730 A kérdező kommentje:
most minden kaáli intézetbe ennyit kell várni??hát ez jó!az andrólogiára bármikor mehetünk!!
2012. júl. 9. 08:57
 1574/1730 A kérdező kommentje:
kértem időpontot a nő dokimhoz!!szerdán megyek 5 óra után!!azért akarom megvárni az andrólogiai vizsgálatot mert még így se biztos,hogy lehet baba!!attól függ most az egész,hogy milyen a párom spermája!!egyáltalán jó-e mert még azt se biztos!
2012. júl. 9. 09:41
 1575/1730 anonim ***** válasza:

Én kiszállok a beszélgetésből és a biztatást is abbahagyom.

Ha a párod ezt a huzavonát csinálja, akkor gond van a kapcsolatotokkal vagy egyáltalán nem akar gyereket.

Íme egy történet, amit ajánlok Nektek.

Ő egy olyan NŐ, aki 5 éve akar gyereket és MINDENT meg is teszt érte: hosszú olvasmány, de el lehet gondolkodni rajta:

[link]

K.

2012. júl. 9. 18:27
 1576/1730 A kérdező kommentje:

k:

bocs de nem értelek!!

ezt most mire írtad??lehet hülye vagyok de tényleg nem értelek!!volt egy komoly betegsége és még nem is biztos,hogy jó a lombikhoz!!bocs ha nem voltam világos!!

2012. júl. 9. 19:38
 1577/1730 anonim ***** válasza:

Én tudom mire irta!

Olvass vissza,mert igaza van teljes mértékben,nézd meg Netti a dátumot mikor kezdtük ez a fórumot és olvasd végig,hogy miről szól és akkor majd rájössz,nem bántásképp írom,de K-nak igaza van!

2012. júl. 9. 20:21
 1578/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szép kis történet ez a blog, én is vágom,hogy mire írta K!

És igaza is van...

Sok mindent tudnék írni,de inkább kihagyom!

Syl

2012. júl. 9. 21:23
 1579/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

hát nem fogom vissza olvasni ez biztos!!

tudom rég kezdtük de még mindig nem értem!!meg áááá nem is mondok semmit!!nem csak az én hibám,hogy az egész így alakult!!már bocsánat!!kb. ennyi a hozzá szólásom az egész történethez!

2012. júl. 10. 07:06
 1580/1730 anonim ***** válasza:

Segitek!

Az egész fórum arról szól október óta,hogy téged bátorítunk és öntjük a lelket beléd.

Arról beszélnek a lányok is,hogy ha valaki akar babát,az nem a kifogásokat keresi,hogy dolgozik vagy épp nem ér rá,,mi lesz most stb...

Mi is dolgozunk,a férjünk is dolgozik és mivel mindketten akarjuk,megoldjuk.De itt a többesszámon van a hangsuly.Október óta ha annyira szeretnéd azt a picit vagy a párod annyira szeretné,ami valosziű nem ugy van,akkor már régen tul lennél az alap vizsgálatokon és már a cél felé járnál,nem cska egy spermavizsgálat lenne a kezedben.

2012. júl. 10. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!