Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
addig nem akarok a kaálinba telefonálni míg nem tudom mi is van a párommal!először az andrológiára kell menni!!
akkor írd már le léci milyen sorrendbe kell csinálni mert most már teljesen összezavarodtam!!
Netti!
Nem tudom milyen sorrendbe kell csinálni,minden dokinak más a protokollja.
Menj el te is nődokihoz és ott majd ő elmondja hogyan álltok neki.Nem értem miért nem kérsz időpontot,hát lesz vagy 3 honap a várakozási idő minimum,tehát addig a párod is simán eljut dokihoz,ne huzd az időt,mert felesleges!
Én kiszállok a beszélgetésből és a biztatást is abbahagyom.
Ha a párod ezt a huzavonát csinálja, akkor gond van a kapcsolatotokkal vagy egyáltalán nem akar gyereket.
Íme egy történet, amit ajánlok Nektek.
Ő egy olyan NŐ, aki 5 éve akar gyereket és MINDENT meg is teszt érte: hosszú olvasmány, de el lehet gondolkodni rajta:
K.
k:
bocs de nem értelek!!
ezt most mire írtad??lehet hülye vagyok de tényleg nem értelek!!volt egy komoly betegsége és még nem is biztos,hogy jó a lombikhoz!!bocs ha nem voltam világos!!
Én tudom mire irta!
Olvass vissza,mert igaza van teljes mértékben,nézd meg Netti a dátumot mikor kezdtük ez a fórumot és olvasd végig,hogy miről szól és akkor majd rájössz,nem bántásképp írom,de K-nak igaza van!
Sziasztok!
Szép kis történet ez a blog, én is vágom,hogy mire írta K!
És igaza is van...
Sok mindent tudnék írni,de inkább kihagyom!
Syl
sziasztok!!
hát nem fogom vissza olvasni ez biztos!!
tudom rég kezdtük de még mindig nem értem!!meg áááá nem is mondok semmit!!nem csak az én hibám,hogy az egész így alakult!!már bocsánat!!kb. ennyi a hozzá szólásom az egész történethez!
Segitek!
Az egész fórum arról szól október óta,hogy téged bátorítunk és öntjük a lelket beléd.
Arról beszélnek a lányok is,hogy ha valaki akar babát,az nem a kifogásokat keresi,hogy dolgozik vagy épp nem ér rá,,mi lesz most stb...
Mi is dolgozunk,a férjünk is dolgozik és mivel mindketten akarjuk,megoldjuk.De itt a többesszámon van a hangsuly.Október óta ha annyira szeretnéd azt a picit vagy a párod annyira szeretné,ami valosziű nem ugy van,akkor már régen tul lennél az alap vizsgálatokon és már a cél felé járnál,nem cska egy spermavizsgálat lenne a kezedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!