Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Miért nem tudod, hogy mit mondott a doktornő?
K.
sziasztok!!
mizus veletek??
hát én még mindig ki vagyok!és szerintem ez már nem lesz jobb!!
k:azért nem tudom pontosan mit mondott a doki mert ahogy már írtam nem voltam ott!!most elvileg holnap szeretnék elmenni hozzá vagyis az urológus dokihoz,hogy megkérdezni mit lehet tenni mennyi esélyünk van meg ilyenek!!lehet még bele se vágunk lehet hülyén hangzik de több ok miatt!!nagyon megviselt ez az egész azért se írtam meg most más dolgom volt!!a párom még szeretne várni 1 évet bár nem tudom minek!hát ez van ezt kell szeretni!!
Szia!
Ilyen eredménnyel miért akar várni?
1 év mulva ha majd akar,akkor ujra elkezdi a tortúrát előről?Ti tudjátok,de akkor felesleges volt ez a mostani doki is ha még várni akar.Pont most kéne neki állni dokihoz járni,mert mire helyrehozza,már ha helyre lehet,akkor az lehet lesz 1 év,nem értem a gondolkodást,ne haragudj....
Ha adnak neki valami gyógyszert rá,minimum a pasiknak kell 3 hónap mire hat...aztán ujra spermaviszgálat,ha még mindig nem jó,akkor még 3 hónap,szóval elmegy hamar az 1 év,ezért nem értem mire akar várni 1 évet!
Friss leletekkel a kezében neki kéne állni,de sztem a párod nem szeretne gyereket,nem bántásból irom,ne érts félre!!!!
De sztem ez az eredmény még mindig azt mondom,hogy nem valós,sztem későn ért be vagy valami bibi biztos van....
Nem lehet hogy direkt,mivel nem is akar babát?
Bocs,de télleg nem sértésből irom,csak feltételezés!
Netti! Ez borzasztó helyzet, úgy ahogy van! :(
Egyet tehettek! Leültök és megbeszélitek a dolgokat...
Nem szabad senkibe hiú ábrándokat kelteni!
Állj a sarkadra és kérdezd meg a párod,hogy akar-e téged,akar-e babát! Ha igen akkor ne várjon,senki nem lesz fiatalabb! Ha meg nem,akkor két dolgot tehetsz! VAgy elhagyod, vagy beletörődsz,hogy nem lesz! Sajnos,ez van! :(
Anno én is adtam ultimátumot az uramnak! Bezony!!!
És láss csodát,megemberelte magát! :)
syl
sziasztok!!
mizus veletek??
hát elvileg megbeszéltük de az én páromnál nem lehet tudni!!hát ma megyünk az urológus doktornőhöz majd látjuk mit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!