Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
1511/1730 anonim válasza:
Mindjáert rákeresek neked.
A barátnőmnek most csináltak inszemet,neki 4 millió spermát tettek fel és ugy néz ki azzal sem sikerült:((
1512/1730 anonim válasza:
Itt azt orja 5 millió alatti spermaszámnál nem csinálnak inszemet,de ez mindenhol változó szerintem,olvasd el!
1513/1730 A kérdező kommentje:
hát szerintem így nem sok esélyünk van!!szerintem feladom!már ez után nem tudom mit tehetek!merre induljak??akkor lombik sem jöhet szóba!igaz??
2012. jún. 30. 21:09
1514/1730 anonim válasza:
Olvass utána és menj el dokihoz,ő ugyis utba igazit!!!
Ne add fel!!!
Lehet van megoldás,a párod benne lenne a lombikba?
1515/1730 A kérdező kommentje:
megyek majd dokihoz de nem ahhoz akihez eddig!!andrológiára kellene menni!szerintem benne lenne a lombikba de azt se tudom mivel jár mennyire veszélyes meg mennyibe kerül??tudnál erre válaszolni?
2012. jún. 30. 21:22
1516/1730 anonim válasza:
Hallod Netti!
Nem lehet hogy hogy későn ért oda vele és elhaltak azért lett ilyen az eredmény?
1517/1730 A kérdező kommentje:
elvileg időbe ért oda!bár én nem tudom!!mert nem mentem vele !!
2012. jún. 30. 21:27
1518/1730 anonim válasza:
Az első 6 lombik ingyen van,támogatja a tb,a gyogyszerekért kell fizetni csak!
De menj el nődokihoz és utba igazit vagy egy meddőségi központba,az lenne a legjobb és ott elmondanak mindent az első konzultáción....
Én csak ennyit tudok,de vannak itt lombikosok,el tudod olvasni!
1519/1730 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!!jövő héten megyek a dokihoz és akkor már többet fogunk tudni!bár már nem tudom mit tegyek!!nem hibáztatom a páromat semmibe de ez most nekem teljesen sokkolt meg sok lett hirtelen!
2012. jún. 30. 21:46
1520/1730 anonim válasza:
Elhiszem,hogy sokkolt,engem is sokkolna,de meg kell találni a megoldást,mert biztos van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!