Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Én ma vagyok a 13.napon,akkor te vagy a 14.-en nem?
Nekem még semmi tünetem a pé-re...most nem fáj a hasam meg semmi,a hőm se esett le eddig.
Sztem nekem a closti eltolja,ugyhogy sztem cska a 15-16.napon lesz,ha nem később.
sziasztok!!
mizus veletek??
a gyógyszertől nem hamarabb van a pé??igen jól mondtad tegnap voltam 14 napon!de nekem leeset a hőm és már a nyák is megjelent!!de még egyértelműen nem érzem az ovut!most nincs itthon ovu tesztem tehát szívás!de már belenyugodtam,hogy úgy is ez a hónap is a szemétbe kerül!sikertelen hónap lesz!!hát ez van!!de most muszáj megvárni a 4 napot!holnap viszi a párom a mintát!írj!
Nem!
Pontosan elcsuszik a gyogyszertől egy pár napot!
Nem hozza előrébb!
Mult honapban a 14.napon voltam uh-n és akkor voltak 26 és 22 mm-ek és akkor nem repedt még egyik sem.
Ma a 13.napon vagyok,tehát kizárt még,na meg a hőm se esett le,hasam se fáj,amit furcsállok.
Hát nálunk is volt ennyi vizsgálat!
Az én férjem is ment urulógushoz,utána a laborba mintát leadni,ez nem sok!
Aztán én is mentem dokihoz,vérvételekre és utána ujra dokihoz,aztán uh-ra és igy tovább.Másképp nem derül fény a bajra!
Ezek még csak az alap vizsgálatok,miért lenne ez sok?
Máshova is kell mennie?
Nem baj,legalább kivizsgálják rendesen!
Épp az a lényeg,hogy mindent megnézzenek.
A barátnőméknak még aids szűrésre is menniük kellett.
Neked is kell majd rákszűrés,mert azzal fogja kezdeni a doki.
De legalább elkezded!
Holnap már együtt lehettek,ez a 4 nap nem a világ,mindegyikünk kibirta:)Gondolj arra,hogy most legalább megnézik apárodat és kiderül ha esetleg nála van valami.
Én legalábbis tök örömmel vártam az eredményt,ami nálunk hál istennek jo lett....
Most mennem kell dolgozni,majd este leszek.
oké!!de én csak holnap délelőtt leszek!!mert este már nem ülök gép előtt!!
szia !szép napot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!