Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1461/1730 anonim ***** válasza:

Hallod az ugy nem jó!

Ha pénteken voltatok utoljára együtt,akkor péntekre már 7 napos lesz,vagy nem jol számolom?????

2012. jún. 25. 08:14
 1462/1730 anonim ***** válasza:
Jó ez a görbe,nincs vele semmi baj,majd ovukor leugrik,utána másnap felmegy és marad is fennt,nem rossz görbe!
2012. jún. 25. 08:15
 1463/1730 A kérdező kommentje:
igen 7 nap lesz!de ugye nem jó a görbém??
2012. jún. 25. 08:19
 1464/1730 anonim ***** válasza:

Jó ez a görbe,nekem is ugrál ovu előtt,az nem baj,majd ovu után beáll ne aggódj!

A 7 napos dolog nem jó!!!!!!!!!!!!!!

Nézz utána,nem lesz jó az eredménye,nem szabad 7 napot várni,max 5 nap,ezért irják hogy 3-5 napos spermák a jok,a 7 nap nagyon sok!!!!Elöregednek és nem fog jo eredményt kapni,hidd el,nézz utána vagy hivd fel a labort,de nem jo én direkt megkérdeztem,5 napnál nem lehet öregebb!

2012. jún. 25. 08:21
 1465/1730 A kérdező kommentje:
akkor ma még legyünk együtt de akkor meg csak 4 nap lesz!!ááááá már feladom!!
2012. jún. 25. 08:23
 1466/1730 anonim ***** válasza:

A 7 nap tényleg nagyon rossz! Nekünk egyébként 3-4 napot mondtak. Vizsgálatkor meg is kérdezik és annak arányában nézik az eredményt!

Szerintem most ezzel foglalkozz, ne a görbéddel. Tessék ma még összebújni :)

K.

2012. jún. 25. 08:23
 1467/1730 anonim ***** válasza:

Mindenképp legyetek ma együtt!!!

Nekünk is azt mondta a doki is meg a labor is,hogy 3-5 nap között,de utánna már nem jó,mert elöregszenek és elhalnak!

Sztem is,hagyd a görbédet a francba,ez fontosabb most!

Ovud ugyis csak pár nap mulva lesz,de lehet a kiskatonák elélnek addig is odabennt!Aztán pénteken a vizsgálat után,ujra összebujtok aznap is,hátha aznap lesz ovud!

De ma még muszáj,mert nem lesz jó eredmény!

Most mennem kell,majd este leszek!

2012. jún. 25. 08:26
 1468/1730 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak 2és fél nap volt,még csak nem is 3 vagy 5 nap!

Mégis tökéletes lett az eredmény!

Úgyhogy Netti!Ma mindenképp legyetek együtt!!!

3-5 nap között jó!

syl

2012. jún. 25. 16:30
 1469/1730 A kérdező kommentje:
sziasztok!!mizus??tegnap teljesen kiakadtam!!és már nem folytatom!!bocsi mindenért!már azon a szinten vagyok,hogy még a párommal is végeztem!mármint nem folytatom vele!!és ebbe menne van az is,hogy 7 nap lesz mire elmenne a dokihoz!!hiába papoltam neki!ha őt nem érdekli akkor engem se fog érdekelni!
2012. jún. 26. 07:50
 1470/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnálom Netti,nem értem miért érthetetlen a párod,pont az a lényeg ebbe a projektbe,hogy ilyenkor kell együtt lenni,mármint nem szexre gondoltam,hanem hogy közös érdek hajt....

Nem értem hogy a párod miért nem érti ezt.

Nehezére esik szexelni?Lehet hogy van ilyen,nálunk hál istennek nincs,de ha babaát akar,akkor sajnos nincs olyan hog az van amit akarok,ezért nem értem....

De ti dolgotok,nem szólhatunk bele....

2012. jún. 26. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!