Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti, sajnos ennél sokkal több vizsgálat van!
Még a felét sem tudod... én tudom, már sok mindenen átesetem...
A férfiaknak könnyű, nekik csak mintát kell adni. Ha ott gond van, akkor kell csak urológushoz menni. Ez utóbbi a ritkább.
A nőknél még sokkal több vizsgálat van :(
K.
sziasztok!!
hát most várakozás van egyelőre és ha meg lesz az eredmény már akkor többet tudunk!!hát a dokim mondta,hogy menjen el az urológushoz mi ezek szerint megfordítottuk az egészet!!mizus veletek??
Szia!
Elsőnek mindig a pasit javasolják kivizsgálás céljából,mert nekik egyszerűbb a kivizsgálásuk,ugyhogy jo hogy a párod ment el előbb....
Egy nőnél bonyolultabb ez azért,ahogy K is írja.
Nekem még mindig nem esett le a hőm,ma sem lesz ovu....
Este kicsit fájt a hasam,szoval közeleg már,de odébb lesz,még pár nap sztem....
Majd ha leugrik akkor utána már látni lehet.....Most még semmi...
Utána érdekes csak ugyis,hoigy fennt maradjopn.
De utána már nem mérem ugy döntöttem,ovuig mérem,mert a dokim szabin van,hogy belőjjem az ovut,utána már nem,nem idegelem magam vele.
Sztem nem volt még ovud,legalábbis a görbe alapján tuti,de mégcsak ma vagy a 15.napon,mert én a 14.en....szóval még nekem sem volt ám.
Ma nagyon sok folyásom volt/van....napok kérdése és ovulálok tuti....
Netti!!!
Most jut eszembe milyen lett a párod eredménye????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!