Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Netti!
Ez az eredmény a 06-24-i, 13:54-es válaszodé?
Vagy a legfrissebb?
A dokit sem értem,hogy hogy gondolja...
Ha tényleg ennyi mit akar? Milyen más módszert?
sziasztok!
egyszer volt 6.22-én de akkor nem lett jó az eredmény!nem is lehetett jó mikor június 1-jén voltunk együtt!!kb.3 hét telt el!és nem 5 nap!!érted??meg nem szólt az urológus doktornő,hogy viszi a párom a mintát!tehát amit feltettem eredményt ez a legfrissebb!!akkor ezek szerint nincs semmi esélyünk közös babára??vagy most merre induljunk??írj!!
Nézd! Egyértelmű,hogy nulla darab spermával nem sok mindenre lehet menni! De nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!
Ilyenkor a férfit még el szokták küldeni egy ilyen here vizsgálatra is vagy mire...!
A másik meg,hogy vannak gyógyszerek,vitaminok, ételek amik segítenek ezen a problémán!
Ha tényleg nulla a szám akkor kell pár hónap mire fel turbózzák a kicsikék termelődését!
De megint csak mi van akkor ha tényleg későn ért be vele??
Lehet meg kellene ismételni a vizsgálatot!
Vagy olyan helyre menni ahol helybe el lehet "intézni"!
Egy a lényeg! Nem szabad feladni, a mai világban már mindenre van megoldás!
syl
Ha nincs spermája,az azt jelenti hogy steril,meddő....
De nekem az a sanda gyanum,hogy ő későn ért be vele,mi épp ezért nem otthon,hanem épp akorházban rendeztük ezt le.
Kérjétek meg az urulógust,hogy csináltasson még egy vizsgálatot és ott helyben adja le a mintát,ne otthonról vigye!
Az lenne a tuti!
Ha akkoris ugyanez az eredmény,akkor a meddőségi közpopntban biztos van rá megoldás,ha más nem akkor lombik vagy donor sperma ha tényleg nincs semmi spermája...
Netti, mi nem várunk el Tőled semmit!
Magaddal és a pároddal legyenek elvárásaid. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Mindenképp csináltatnék még egy vizsgálatot, de addig is szedess vele napi 200 mg E vitamint.
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!