Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1521/1730 anonim ***** válasza:

Netti!

Ez az eredmény a 06-24-i, 13:54-es válaszodé?

Vagy a legfrissebb?

A dokit sem értem,hogy hogy gondolja...

Ha tényleg ennyi mit akar? Milyen más módszert?

2012. júl. 1. 09:26
 1522/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!

egyszer volt 6.22-én de akkor nem lett jó az eredmény!nem is lehetett jó mikor június 1-jén voltunk együtt!!kb.3 hét telt el!és nem 5 nap!!érted??meg nem szólt az urológus doktornő,hogy viszi a párom a mintát!tehát amit feltettem eredményt ez a legfrissebb!!akkor ezek szerint nincs semmi esélyünk közös babára??vagy most merre induljunk??írj!!

2012. júl. 1. 10:06
 1523/1730 anonim ***** válasza:

Nézd! Egyértelmű,hogy nulla darab spermával nem sok mindenre lehet menni! De nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!

Ilyenkor a férfit még el szokták küldeni egy ilyen here vizsgálatra is vagy mire...!

A másik meg,hogy vannak gyógyszerek,vitaminok, ételek amik segítenek ezen a problémán!

Ha tényleg nulla a szám akkor kell pár hónap mire fel turbózzák a kicsikék termelődését!

De megint csak mi van akkor ha tényleg későn ért be vele??

Lehet meg kellene ismételni a vizsgálatot!

Vagy olyan helyre menni ahol helybe el lehet "intézni"!

Egy a lényeg! Nem szabad feladni, a mai világban már mindenre van megoldás!

syl

2012. júl. 1. 11:47
 1524/1730 A kérdező kommentje:
hát nem tudom!!nem is értem a leletét!másik dolog meg az,hogy nem értem miért mondta az urológus dokinő,hogy van spermája de nem elég ahhoz,hogy természetes úton legyen baba!!ááá nekem ez magas!bocsi de ehhez teljesen hülye vagyok!mi az,hogy nincs spermája?
2012. júl. 1. 12:03
 1525/1730 anonim ***** válasza:

Ha nincs spermája,az azt jelenti hogy steril,meddő....

De nekem az a sanda gyanum,hogy ő későn ért be vele,mi épp ezért nem otthon,hanem épp akorházban rendeztük ezt le.

Kérjétek meg az urulógust,hogy csináltasson még egy vizsgálatot és ott helyben adja le a mintát,ne otthonról vigye!

Az lenne a tuti!

Ha akkoris ugyanez az eredmény,akkor a meddőségi közpopntban biztos van rá megoldás,ha más nem akkor lombik vagy donor sperma ha tényleg nincs semmi spermája...

2012. júl. 1. 12:55
 1526/1730 A kérdező kommentje:
azt mondja még nem telt el az 1 óra de nem tudja mikor vizsgálták meg!!
2012. júl. 1. 13:02
 1527/1730 A kérdező kommentje:
ja és már ez volt a 2 minta!!tehát tényleg feladom!befejeztem!
2012. júl. 1. 13:03
 1528/1730 A kérdező kommentje:
de nem tudom mit vártok tőlem!!még mindig legyek lelkes??ne értsétek félre de most már teljesen elkeseredtem!eddig úgy volt velem van baj!hát jobb lett volna!!
2012. júl. 1. 13:18
 1529/1730 anonim ***** válasza:

Netti, mi nem várunk el Tőled semmit!

Magaddal és a pároddal legyenek elvárásaid. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Mindenképp csináltatnék még egy vizsgálatot, de addig is szedess vele napi 200 mg E vitamint.

K.

2012. júl. 1. 13:21
 1530/1730 A kérdező kommentje:
andrológiára kell mennie!!
2012. júl. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!