Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Mit jelent hogy rossz????
Mi van a papirján?
Nem biztos,lehetséges az inszem is,attol függ milyen rossz,mert lehet csak te hiszed hogy rossz,közbe meg gyogyszerrel meg vitaminnal lehet segiteni rajta!
Sziasztok! Csak bekukkantottam!
Netti! Mi van írva a papírra?
syl
Hahó csajok!
Mi ujság?Hogy álltok??
Szilvi
sziasztok!!
húúúúú annyi minden kérdeztetek azt se tudom hol kezdjem!van spermája csak nem elegendő,hogy természetes úton legyen gyerekünk!elvileg inszemre jó!mert én legelőször arra gondoltam,hogy csak a lombik marad már csak nekünk!de direkt rákérdeztem tőle de azt mondta nem lombik hanem más módszert mondott a doki!ő inszemre gondolt!értitek?mert elég hülyén fogalmaztam!most így mennyi esélyünk van?hogyan tovább??merre induljak?írjátok már le a folyamatot!most így gondolom engem is vizsgálnak?most nálam is lehet baj??ááá teljesen hülye vagyok ehhez!!segítsetek!írjatok!!
Mi van a papirjára irva Netti???
Azt ird le mi van a papiron!!!
Mert lehet még nem is akkora a gond!
ph 9,0
vizsg.a menny 4,0 ml
func.sp. 0,500 M
Sperma üledék 1-1 mozgó spermium alaki eltéréssel ez az eredmény június 22 eredménye!de csak ez!
teljes sp.szám 0.000
SMI/motil.index0,000
MSC/mozgó sp.cc 0,000
Motile sp 0,000
Akkor ez azt jelenti hogy 0.5M sperma van csak benne?
Mert a lombikhoz is kell minimum 5 millió/ml,de utána kell kérdezni a dokitól.Nekem az a véleményem,hogy menj el a nődokihoz és vidd magaddal ezt a papirt,mert ugyis kérni fogja.És majd elmondja hogy mi a teendő,de attól téged is ki fog vizsgálni,vérvétel meg ilyenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!