Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1551/1730 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor drukkolok!

Igaza van Syl-nek!!!

Hallgass rá,ha a párod makacs,adj neki ultimátumot,fel is ut le is ut és meglátod mi történik!

Anno én is megtettem.

De drukkolok neked ma,remélem jot mond az doki!

És ne várjatok,ha kezelni kell vagy akármi,felesleges várni,na meg már ő sem és te sem lesztek fiatalabbak,simán benne vagytok a korban a babához!

2012. júl. 5. 07:40
 1552/1730 A kérdező kommentje:
hát ultimátumot adtam neki!!majdnem szakítottunk!!ez egyértelmű!lenne egy hülye kérdésem!lehet ovum a ciklus 22 napján??c vitamin tényleg segít a páromon??
2012. júl. 5. 08:00
 1553/1730 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Lehet ovud persze,bár későinek találom,de lehetséges azért.

A párodnak van olyan férfi vitamin,aminek az a neve,hogy fer14....

A barátnőm férjének olyan eredménmye lett,hogy kevés is volt a sperma és annak is a 10%-a cammogott csak...

2 hónapig szedte ezt a vitamint és 2 honap mulva,80% élénket mozgott,tehát tényleg jo.Igaz az ára is,mert olyan 10 ezer körül van egy doboz,de ezek szerint tényleg használ.A párodnak a c vitamin ilyen eredményre kevés,de c vitaminbol is az 1000 mg-os kell!

De kevés a c vitamin!!

2012. júl. 5. 08:07
 1554/1730 A kérdező kommentje:

értem!!köszi!!

még egy kérdés!bocsi,hogy fárasztalak de most sok minden kavarog bennem!!milyen meddőségi központba mennyünk??szegedre??és ott a tb támogatja a lombikot??vagy hol tudnék utána nézni??

2012. júl. 5. 08:19
 1555/1730 anonim ***** válasza:

[link]

itt leir mindent,olvasd el!

Ma elmentek az urulógushoz és kérdezz rá,hogy milyen esélyeitek vannak,de menj be a pároddal,hogy halljad te is!

Ha azt mondja,hogy csak a lombik,akkor kérj is időpontot ,mert állitólag,van várólista,ami nem rövid,van aki 2-3 hónapot is vár,mire bejut!

2012. júl. 5. 08:32
 1556/1730 A kérdező kommentje:

oké!köszi!!

csak most még az jutott eszembe,hogy most a vizsgálatokért tehát,hogy engem is megvizsgálnak kell-e fizetni vagy ezt is támogatva van??

2012. júl. 5. 08:35
 1557/1730 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs,de egy maszek orvosnál is kell fizetni!

Meg kell kérdezni,de ha másképp nem megy a baba,akkor más varia nincs,érted....

2012. júl. 5. 08:50
 1558/1730 A kérdező kommentje:
én értem de ezt mond a páromnak!!most ilyen esetbe,hogy nem jön össze a baba csak lombikkal akkor köteles elengednie a főnökének a páromat??van egyáltalán köze hozzá??mert a főnöke nagyon függ a páromtól!mert ő van egyedül férfi ő csinálja a sütit!mert most beszélni akar a főnökével,hogy mikor tudja elengedni!!érted??
2012. júl. 5. 09:19
 1559/1730 anonim ***** válasza:

Hát nincs köze hozzá:)

A párodnak kell megoldania és beszélnie a fönökével,hogy ez az eset áll fennt és oldják meg valahogy.Gondolom azért csak megértő és nem mindennapról van szó.A te kivizsgálásodhoz ő nem kell!

2012. júl. 5. 09:21
 1560/1730 A kérdező kommentje:
szerintem a páromnak csak 1× kell eljönnie!igaz??max 2×!már 7 éve van ott!de hogy nézne ki ha én beszélnék vele?érted??
2012. júl. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!