Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Szia!
Akkor drukkolok!
Igaza van Syl-nek!!!
Hallgass rá,ha a párod makacs,adj neki ultimátumot,fel is ut le is ut és meglátod mi történik!
Anno én is megtettem.
De drukkolok neked ma,remélem jot mond az doki!
És ne várjatok,ha kezelni kell vagy akármi,felesleges várni,na meg már ő sem és te sem lesztek fiatalabbak,simán benne vagytok a korban a babához!
Figyelj!
Lehet ovud persze,bár későinek találom,de lehetséges azért.
A párodnak van olyan férfi vitamin,aminek az a neve,hogy fer14....
A barátnőm férjének olyan eredménmye lett,hogy kevés is volt a sperma és annak is a 10%-a cammogott csak...
2 hónapig szedte ezt a vitamint és 2 honap mulva,80% élénket mozgott,tehát tényleg jo.Igaz az ára is,mert olyan 10 ezer körül van egy doboz,de ezek szerint tényleg használ.A párodnak a c vitamin ilyen eredményre kevés,de c vitaminbol is az 1000 mg-os kell!
De kevés a c vitamin!!
értem!!köszi!!
még egy kérdés!bocsi,hogy fárasztalak de most sok minden kavarog bennem!!milyen meddőségi központba mennyünk??szegedre??és ott a tb támogatja a lombikot??vagy hol tudnék utána nézni??
itt leir mindent,olvasd el!
Ma elmentek az urulógushoz és kérdezz rá,hogy milyen esélyeitek vannak,de menj be a pároddal,hogy halljad te is!
Ha azt mondja,hogy csak a lombik,akkor kérj is időpontot ,mert állitólag,van várólista,ami nem rövid,van aki 2-3 hónapot is vár,mire bejut!
oké!köszi!!
csak most még az jutott eszembe,hogy most a vizsgálatokért tehát,hogy engem is megvizsgálnak kell-e fizetni vagy ezt is támogatva van??
Fogalmam sincs,de egy maszek orvosnál is kell fizetni!
Meg kell kérdezni,de ha másképp nem megy a baba,akkor más varia nincs,érted....
Hát nincs köze hozzá:)
A párodnak kell megoldania és beszélnie a fönökével,hogy ez az eset áll fennt és oldják meg valahogy.Gondolom azért csak megértő és nem mindennapról van szó.A te kivizsgálásodhoz ő nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!