Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Ezt mindenki megérti,mert mi is dolgozunk,de ha akarsz valamit,az az első!
ÉS sztem minden megoldható,mert lehetetlen nincs!
És igen sokkolt, volna,de már réges régen tul lettél volna rajta ha nem huzzátok ennyit az időt!
Már benne vagy a korban rendesen,de te se mentél még el kivizsgáltatni magad,azt se tudod,hogy veled rendben van e minden.És még tegnap is kötötted az ebet a karóhoz.
Kikéred a véleményünket és feleslegesen segitünk,mert ugysem ugy csinálod.em értem miért nem lehet időpontot kérni a káliba is pl,amikor várnod kell vagy 3 hónapot ha nem többet,az idő alatt elmehetsz te nődokihoz,de ha még azt is megvárod,sosem jutsz be a káliba.A korodhoz add hozzá még a kezeléseket,főleg ha veled is baj van,azt oda lyukadunk ki hogy leszel már 35 ha nem több és első baba.De te tudod,ha neked igy jo,akkor jó,csak segiteni akartunk,de ha valakinek nem lehet,akkor felesleges is tépni a szánkat.4-en irunk ebbe a fórumba,mindannyian dolgozunk,de mindannyian tul vagyunk már szinte az összes vizsgálaton és még igy se jön a baba,holott évek óta küzdünk és orvoshoz járunk,mert akarjuk!És te??
Mindegy NEtti!
Akármit irok mindenre van magyarázat!
Én azt mondom neked,hogy nálatok a kapcsolattal van baj,ha ennyit kell valakinek könyörögni egy vizsgálat miatt.Nálunk ez természetes dolog volt,de én ezt hónapokkal ezelőtt leirtam már neked,hogy a pároddal tuti gond van!!Én szakács vagyok,reggel 6.-tól este 5-6 ig meloztam mindennap!
Mégis eljutottam dokihoz,most egy másik városba járok és oda is eljutok!
De nem magyarázkodom,mert felesleges!
K-val tartok ugy döntöttem,mert az egész fórum erről szól és én is kezdek belefáradni!Állandóan azt olvasni,hogy "ezt nem értem""mindegy"meg az érthetetlenkedés!
Privibe megtaláltok!
Lehet hogy veled is baj van,tudod hogy nem?Voltál orvosnál,hogy veled oké minden és csak a pároddal van baj?Egy vérvételen nem voltál!
Ha az a doki nem felel meg,akkor megyek egy másikhoz,nekem ez a 3 doki akinél vagyok!
Amugy mivel a párodnak 0 spermája van,igy minek várnának az orvosok szted 1 évet?
A semmire????Ugye ezt te se gondolod komolyan!
szia!!ma megyek dokihoz 5 után!majd ott minden kiderül!
11 éves korába volt a páromnak egy komoly betegsége ami befolyásolja a baba projektet!de itt senki nem érti meg!!
van spermája csak ahhoz kevés,hogy természetes úton legyen baba!csak még azt nem tudjuk azok a spermák milyen minőségűek és ezt csak az andrólogus tudja megmondani!lehet kihagytam valamit ezért ezer bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!