Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
K!
Mi össze vissza voltunk együtt.
Mikor jött az ovum,leesett a hőm,szombaton akkor együtt voltunk egy nap egyszer,aztán vasárnap is és hétfőn is.És ennyi,utána kb 1 hét mulva megint.
Szóval a 14-15-16.napon.
Sztem vasárnap volt az ovum,mert hétfőn fel is ugrott a hőm ahogy szokott.De azért hétfőn is össze bujtunk.Sztem a 35M jó eredmény,én ugy tudom 20M-től már jó.
A mozgásuk legyen még jó az a lényeg.Nekünk 57M volt és 45% mozgott.
Neti!
Én is írtam már neked,hogy mi is voltunk sperma vizsgálaton!
Elkisértem én is a férjem,mert épp nem volt dolgom,amugy nem mentem volna:)
Nekünk aznap kész is lett az eredmény,de mi betartottuk pont az 5 napot!
Nem akarok hazudni, de nem emlékszem pontosan az eredményre:) Korábban talán leírtam, de: több,mint a fele élt, talán 65% és annak a 40%-a mozgott. Örültünk nagyon!
Szóval nem tartottátok be az "ajánlott" 2 napot :)
Nem!
Csak előtte időzitettünk ugy,hogy ne legyünk együtt,az aktuális 3 napon együtt voltunk mindennap:)
Mivel a férjemnek csak 45 % mozgott,igy nem kockáztattam:))
Bennem volt az hogy mi van ha nem élnek el másnapig,igy együtt voltunk 3 napon keresztül,huzzatok bele,drukkolok:)
Amugy nekem is ebben a honapban a 15-16 napon volt ovum,előtte a tüszőrepitől meg a 16.-on.
De ezek szerint nem kell repesztő szuri:))
Mától legyetek mindennap együtt,párna popsi alá vagy gyertyaállás:))
Bár nekem most nem volt gyertya,de nem szálltam ki az ágyból:)
Megtaláltam az eredményt:
Spermiumok száma: 35M/ml.
Motilitás: 70%, progresszív: 45%, nem progresszív: 25%.
Köszi Szilvia tanácsot :)
K.
A mi eredményünk 57M/ml,motilitás 45%.
A többire nem emlékszem,de két doki mondta erre hogy jo eredmény,mert 20M-tól már jó.
Szóval mindent bele K,drukkolok nagyon:))Küldöm a gólyát:))
Szilvi
Szilvi: tegnap kora-este egyforma volt az ov tesztem. Ma vagyok a 15. napon. Szerintem ma lesz pozitív és holnap lesz PÉ...
Hogy érzed magad?
K.
De ha tegnap egyforma volt,akkor nem ma lesz pé???
Azért ma is legyetek együtt meg holnap is:))
Ez nem oszt nem szoroz a spermáknak ne félj:)
Amugy hallottam olyat is,hogy szex előtt,egy kávé vagy egy energia ital jót tesz a kiskatonáknak és fürgébben felérnek:)
Már ha a párod szereti:)
Jól vagyok köszönöm,bár ma eléggé fájt a hasam,de állitólag ez természetes,de ugy idegesit,már alig várom,hogy mehessek dokihoz,sztem jövö héten megyek,addigra csak lát már valamit.
Jaaaa!
Lemaradt!!!
Huzzatok bele ma is és holnap is,drukkolok nagyon és küldöm a gólyámat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!