Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
1682/1730 anonim válasza:
szia!ha kérdezhetem,hogy hogyan?mert én úgy tudom nem lehet kezelni!csak esetleg herebiopszia jöhet szóba!amiből tudnak kinyerni spermát!de nem lesz sperma az ejakulátorba!
1683/1730 anonim válasza:
Azoospermia egy gyulladás okozta probléma,antibiotikummal kezelhető ha nincs hegesedés.Honnan tudod hogy nem lesz sperma?
És az miért baj ha onnan nyerik?Az a lényeg hogy legyen sperma,ilyen esetben,teljesen mindegy,hogy hogyan....
1684/1730 anonim válasza:
most gyulladásra szed gyógyszert!az azoosperma jelentése nincs spermája!nem lenne baj ha csak onnan tudnának nyerni spermát csak az a lényeg legyen!akkor ez a diagnózis nem is biztos?vagyis lehet nem is kell biopszia?most a genetikára várunk!
1685/1730 anonim válasza:
nincs spermája legalább is a papíron ez van!
1686/1730 anonim válasza:
bocsi hülyeségeket beszélek!!kicsit fáradt vagyok!
1687/1730 anonim válasza:
Én mindenképp elmennék a genetikára!
ÉS ha babát akartok,akkor kijárnám az utat ha hosszu ha nem!
Kerüljön bármibe!
1688/1730 anonim válasza:
megyünk genetikára!csak most számomra sok kétséges dolog van!már mint ha nem jó a genetika akkor is van értelme fojtatni?mert korábban volt egy betegsége és lehet soha nem is volt spermája!tudom,hogy hosszú út vár ránk ezt tény!
1689/1730 anonim válasza:
sziasztok!lenne egy iszonyú hülye kérdésem hozzátok!
ez vajon mi?már mint mitől lehet??nekem soha nem volt még ilyen görbém!
léci írjátok már meg!köszi előre is!
1690/1730 anonim válasza:
Hát ha ma nem esett volna 37 alá,tippelnék a babára,de ne legyen igazam,de sztem holnap esni fog még és meg fog jönni:S
De holnap kiderül,ha nem akarsz várni,akkor tesztelj,mert már kimutatná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!