Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát az nem valami jó hir....
próbáljátok minél előbb,meert az idő megy sajnos:S
velem minden okés,még van 4 hetem szülésig,izgulok már:)
hát csak megy az idő és az én türelmem meg véges!júliusba kezdtük el ezt az egészet és még nem is lombikoztam!! agyilag zokni leszek már!! ja és azt mondta a dokim(kaálinos)hogy esetleg egy enyhe pcom lehet!!
ez nagyon jó hír!!gratulálok!!! már mint a baba!!
hát elhiszem hogy véges a türelmed...én se birnám:S
nekem ez a másfél év is sok volt mig vártunk a babára,holott nekem már van kettő...
csakhogy fiatalabb már én sem leszek és jobb ha nem tudod hogy igy 36 évesen,mit küzdök a terhességgel:S
sajnálom ,hogy ilyen nehezen viseled a terhességet!! nem lehet könnyű!! hát mi 2011 szeptemberétől várjuk a csodát!! ma már tudom felesleges is volt várni a csodát mert segítség nélkül nem lehet babánk!! csak szörnyű mert félek rámegy a kapcsolatunkra!! most március 6-án leszünk 10 éve együtt!!nehéz elviselni ezt a tétlenséget!! de sajnos nem rajtam múlik mi történik és mikor!!hát a lombikozás megtanítja az embert a türelemre ez biztos!!
most még a páromnak kell hív meg hepatitisz teszt ez kell a biopszia előtt nekem is csak az kell már!! csak valahol még mindig idegesít ez a fránya pco!! mert így jó a vérvételem eredménye de nem terheléses és ebből nem derülhet ki van -e nálam baj!!
Akkor csináltassátok meg a vérvételt és hajrá!!!
A párodnak kéne sürgetni a dolgokat,nem neked!
szabit vegyen ki,utána már nem fog kelleni szabiznia,de ha ő is akarja a babát,akkor sürgesse kicsit meg a menetét...
Nekem most egyik ismerösömék lombikoznak,de megy nekik pikk pakk,most voltak már az előadáson,a csajnak megjött és már ki is váltották a receptet a stimuláláshoz!
hát én szeretném sürgetni csak hát ez nem olyan egyszerű! már az egyik kérdésemnél kivesésztük ezt a témát ,hogy ""miért nem tud eljönni oly könnyedén mint más valaki!!ott már megkaptam ,hogy nem is akar gyereket meg ilyenek!! lehet pont ennél a kérdésemnél írták már nem emlékszek!!
na tehát egyedül van férfi és ha ő eljön szabira akkor senki sem dolgozhat nélküle!! magán vállalkozónál van és sajnos nem lehet megoldani!! örülök,hogy egyáltalán van munkahelye nem lehet olyan nagyon ugrálni a mai világba!! hát hiába támogatott a lombik még sincs ingyen!! és mi van ha letelik a támogatás és nem sikerül?? akkor miből fizetem a lombikot? érted?? nem értsd félre nem bántásnak írtam de egy fiziből élünk úgy mond és fél milliót kell fizetni támogatás nélkül! ez sok pénz!
tudom hogy drága a lombik,de 5 próbálkozást támogat ugye?
mondjuk az sincs ingyen,nagyon sok pénz tudom:S
de biztos sikerül,ezen ne is agyalj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!