Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1711/1730 anonim ***** válasza:

Hát az nem valami jó hir....

próbáljátok minél előbb,meert az idő megy sajnos:S

velem minden okés,még van 4 hetem szülésig,izgulok már:)

2013. febr. 21. 11:08
 1712/1730 anonim ***** válasza:

hát csak megy az idő és az én türelmem meg véges!júliusba kezdtük el ezt az egészet és még nem is lombikoztam!! agyilag zokni leszek már!! ja és azt mondta a dokim(kaálinos)hogy esetleg egy enyhe pcom lehet!!

ez nagyon jó hír!!gratulálok!!! már mint a baba!!

2013. febr. 21. 11:14
 1713/1730 anonim ***** válasza:

hát elhiszem hogy véges a türelmed...én se birnám:S

nekem ez a másfél év is sok volt mig vártunk a babára,holott nekem már van kettő...

csakhogy fiatalabb már én sem leszek és jobb ha nem tudod hogy igy 36 évesen,mit küzdök a terhességgel:S

2013. febr. 21. 11:20
 1714/1730 anonim ***** válasza:

sajnálom ,hogy ilyen nehezen viseled a terhességet!! nem lehet könnyű!! hát mi 2011 szeptemberétől várjuk a csodát!! ma már tudom felesleges is volt várni a csodát mert segítség nélkül nem lehet babánk!! csak szörnyű mert félek rámegy a kapcsolatunkra!! most március 6-án leszünk 10 éve együtt!!nehéz elviselni ezt a tétlenséget!! de sajnos nem rajtam múlik mi történik és mikor!!hát a lombikozás megtanítja az embert a türelemre ez biztos!!

most még a páromnak kell hív meg hepatitisz teszt ez kell a biopszia előtt nekem is csak az kell már!! csak valahol még mindig idegesít ez a fránya pco!! mert így jó a vérvételem eredménye de nem terheléses és ebből nem derülhet ki van -e nálam baj!!

2013. febr. 21. 11:29
 1715/1730 anonim ***** válasza:

Akkor csináltassátok meg a vérvételt és hajrá!!!

A párodnak kéne sürgetni a dolgokat,nem neked!

szabit vegyen ki,utána már nem fog kelleni szabiznia,de ha ő is akarja a babát,akkor sürgesse kicsit meg a menetét...

Nekem most egyik ismerösömék lombikoznak,de megy nekik pikk pakk,most voltak már az előadáson,a csajnak megjött és már ki is váltották a receptet a stimuláláshoz!

2013. febr. 21. 11:44
 1716/1730 anonim ***** válasza:

hát én szeretném sürgetni csak hát ez nem olyan egyszerű! már az egyik kérdésemnél kivesésztük ezt a témát ,hogy ""miért nem tud eljönni oly könnyedén mint más valaki!!ott már megkaptam ,hogy nem is akar gyereket meg ilyenek!! lehet pont ennél a kérdésemnél írták már nem emlékszek!!

na tehát egyedül van férfi és ha ő eljön szabira akkor senki sem dolgozhat nélküle!! magán vállalkozónál van és sajnos nem lehet megoldani!! örülök,hogy egyáltalán van munkahelye nem lehet olyan nagyon ugrálni a mai világba!! hát hiába támogatott a lombik még sincs ingyen!! és mi van ha letelik a támogatás és nem sikerül?? akkor miből fizetem a lombikot? érted?? nem értsd félre nem bántásnak írtam de egy fiziből élünk úgy mond és fél milliót kell fizetni támogatás nélkül! ez sok pénz!

2013. febr. 21. 11:55
 1717/1730 anonim ***** válasza:
ja pont ennél a kérdésemnél van erről szó!! bocsi!! ne haragudj de nem akarlak megbántani!!
2013. febr. 21. 11:56
 1718/1730 anonim ***** válasza:
hát ha jó gondolom te vagy az egyik akivel beszélgettem!! és ne haragudj!! nem akartam én senkit megbántani de nem szeretném ,hogy elveszítse a munkahelyét!sajnos itt ahol mi lakunk elég nehéz találni munkát!!
2013. febr. 21. 12:05
 1719/1730 anonim ***** válasza:

tudom hogy drága a lombik,de 5 próbálkozást támogat ugye?

mondjuk az sincs ingyen,nagyon sok pénz tudom:S

de biztos sikerül,ezen ne is agyalj!!!!

2013. febr. 21. 12:21
 1720/1730 anonim ***** válasza:
Ha még hajlandó vagy velem beszélni kezdjük elõrõl!nin csértelme újra kezdeni a vitát meg nem is akarom!De azt tudnod kell ez a helyzet, hogy ilyen nehezen tud eljönni szabira nem fog változni és el hiheted engem visel meg legjobban!ha tehetném nem így lenne és ez biztos!ráadásul most már délután is dolgozik!sajnálom amit írtam!
2013. febr. 21. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!