Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Az nem baj!
de látja a doki,hogy megrepednek-e!
és ha most sem lesz spermája,akkor hogyan tovább?
a vérvételből meg tudja állapítani ,hogy meg -e repedt??vagy nem értem!!
hát szerintem lesz biopszia legalább is remélem!! mert akkor nekünk más esélyünk nincs ! ha nincs biopszia akkor nincs közös gyerek!! akkor a donor lehet csak!!
A vérvételből látja igen,a progeszteron szint a véredben magasabb ha megrepedt a tüsző!!!
Nem baj az se ha donor,nem az a lényeg,hanem hogy együtt neveljétek fel!!!!
értem a vérvételt! köszi!!
hát sokat küszködtem a donor témával!! ez biztos!! nehéz volt eldönteni!! csak tudod sokszor úgy érzem nem éri meg ha csak donorral lehet babánk! ne értsd félre!! de sok szenvedés árán lesz valamikor babánk! és nem olyan mint egy spontán terhesség!! a lombikkal nagyon megszenved az ember!! vagy te voltál már lombikon!! mert akkor tudod milyen!!
Ez hülyeség!
Miéret ne érné meg?ha valaki nagyon babát akar,annak mindegy hogyan lesz csak legyen!
Én is bevállalnám simán a donort is ha másképp nem menne!
És az a lényeg hogy együtt neveljük fel,nem az hogy honnan és hogyan lett!
szia!!
már kb 1 hónapja eldöntöttem mi is legyen a donor témával! vagyis ha arra kerül a sor! nagyon át kell ezt gondolni!! nem egyszerű kérdés!még a genetikai eredmény előtt! nem minden fekete vagy fehér! igen mindegy hogyan lesz baba de én már jóval előrébb gondolkodtam már mint a jövőt!! írj ha beszélgetni szeretnél!!
Szia Netti!
Mi ujság veletek?
Van valami változás azóta?
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!