Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1671/1730 anonim ***** válasza:

Netti!

3/4 éve hoztad létre ezt a fórumot...

Mi azt irjuk,hogy ez idő alatt egy véreredmény nincs a kezedbe!

Ez idő alatt talán egyszer voltál dokinál.

Nem azt irtuk,hogy egyedül kell mennie a párodnak,te irtad,hogy egyedül nem hajlandó elmenni,mi ehhez irtunk...

Az hogy lombikra készültök ez oké,de addig nincs lombik,amig te nem vagy kivizsgálva,az pedig elég hosszu procedura,ugyanis az hagyján hogy vérvétel,de ott a protokoll szerint átjárhatósági vizsgálat is kötelező a nőnek,ezek mind hónapok!

Szóval ez nem ugy van,hogy a párod dokihoz jár és utána beültetik a babócát!

Kivizsgálnak téged is tetőtől talpig,és lehet hogy nem fogják elfopgadni a leleteidet,mert nem ott csináltattad,minden meddőségi központ más!

Majd ha már minden meg van,akkor kezdenek téged stimulálni és 2 naponta visszahivni uh-ra,hogy vannak-e érett tüszőid stb...azt leszivják és majd aztán ültetik be,már ha a párodnak van némi spermája és nem kell spermadonor!

Tudom,hogy anyagilag megterhelő kifizetni a vizsgálatokat,de a lombik is lesz 100 ezer ft körül,mert a gyógyszereket szurikat,nektek kell fizetni,csak a beültetés van ingyen!

Ezt nem azért mondom el,hogy eltántoritsalak,cska azért,hogy legyél tisztában vele,mert nemérdemes elkezdeni és utána abbahagyni a dolgot,mert ha ujra belevágtok,ujra fizetni kell és elöről kezdeni mindent!

Én hogy elkezdtem és csak az alap kivizsgálásokon voltam meg a gyogyszerek,utiköltség stb,már jóval 100 ezer felett vagyunk és nem volt se inszem,se beültetés se semmi!

Ja és most ez a dokim nem magán orvos,hanem sima sztk-s.

De persze,ha már tuti minden akkor megfogadom,de addig még várok.....

2012. júl. 20. 07:52
 1672/1730 A kérdező kommentje:

nem fogok vitatkozni!

nem egyszer voltam dokinál!akkor azért nem igazán csinált semmit mert a páromnak volt egy komoly betegsége és akkor mondta,hogy menjen el kivizsgálásra!utána néztem a lombiknak elég rendesen!amit te itt leírtál már rég tudom!a vizsgálatokat meg elfogadják legalább is a doki azt mondta!de most egyelőre függő be van az egész mert meg kell várni a párom eredményét és aztán lehet tovább lépni,hogy egyáltalán milyen eljárással lehet babánk!!donor spermáról meg hallani se akarok!az intézetbe fogják megmondani milyen vizsgálatok kellene!a doktornőhöz leghamarabb időpontom szep.18 de ez nem lett lefixálva!

2012. júl. 20. 08:06
 1673/1730 anonim ***** válasza:

Én sem vitatkozok!

Távol áll tőlem,de ha visszaolvasol,akkor láthatod,hogy te sehol nem irtál olyat hogy elmentél dokihoz,ha nem irod,akkor mi honnan tudjuk,hogy voltál?

A másik,már ne haragudj,hogy igy leirom ezt,de te még annak se tudtál utána nézni,hogy milyen dokihoz menj el a lakokörzetedben,én linkeltem be neked a dokikat!

Szóval ez kicsit sértő volt,hogy ilyen hangnemben irod,hogy te márpedig utána néztél a lombiknak!

Amugy ha spermadonor kellene,az se számitana egy olyan párnak akik akarnak gyereket,ha másképp nem megy!

Tudod van az a mondás,mindegy ki csinálta,az a lényeg,hogy kinek az asszonya szüli!

Ha a párodnak másképp nem lehet gyereke,akkor ez a megoldás van,ha te ezt kilövöd,az már a te döntésed!

Nem vitázok és nem is fogok,visszaolvastam a fórumot nem egyszer,és sehol nem irsz olyat,hogy te voltál orvosnál,ezt a témát lezártam,mert kajak azt érzem,hogy én vagyok a hülye!

Pont én,aki hónapokig turtam az oldalakat a neten,orvostól orvosig jártam és szinte kivülről tudom a kisebb nagyobb praktikákat és lelkileg igencsak meggyötört már ez az egész!

Sztem olvasgass még Netti,az lenne a legjobb és nőjj fel a feladathoz,mert sztem hiába vagy annyi éves,te nem teljesen vagy tisztában a dolgokkal!!!!

2012. júl. 20. 08:14
 1674/1730 A kérdező kommentje:
na de már azt érzem,hogy feleslegesen írok!mert nem érted mit írok!igen is utána néztem meg kérdeztem is meg az intézetbe is megkérdeztem!bocs nem akartalak megbántani de nem szeretem ha hülyének néznek!lehet gyerekes vagyok aláírom de az biztos senki nem úgy jött ki az anyából,hogy mindent tud!"ellen válasz:már hónapok óta papolunk"oké elejébe szinte semmit nem tudtam az egészről ezért mondom írtam,hogy aláírom hogy hülyeségeket kérdeztem!a donor spermával úgy vagyok én a páromtól akarok gyereket nem mástól!de tudom ezt se fogod megérteni!meg az egészet!a dokinál voltam lehet nem írtam??már bocs de nem tudom!igaz nem minden hónapba de voltam!a dokiról meg annyit,hogy nekem nem mindegy milyen dokihoz megyek!gondolom neked sem meg egyikünknek sem!
2012. júl. 20. 08:28
 1675/1730 A kérdező kommentje:

még valami aztán befejeztem!

2 helyen is azt mondták,hogy meg kell várni az andrologiai eredményt!akkor azok a dokik hülyék??meg a urológus doktornő is már mit van spermája??kb.ennyi!nincs értelme írnom!

hétfőn megyünk ki fog derülni minden!

2012. júl. 20. 08:47
 1676/1730 A kérdező kommentje:

ja és nem 3-4 éve írunk ide!már bocs!

és nem haragudj,hogy megbántottalak de te hülyének nézel engem!és ez tény!

2012. júl. 20. 08:48
 1677/1730 anonim ***** válasza:

Háromnagyed éve,olvass vissza,nem 3-4 évet irtam!

Nem nézlek hülyének,tévedésbe vagy,de nem vitázom,mert teljesen felesleges!

Senki nem tudással születik ez tény,de ha ár az ember próbál tanácsolni valamit,akkor azt fogadd meg,nézz utána és ne fuss át felette!!!!!

Én sok mindent tanultam itt K-tól és Syl-től,amik nem hülyeségek.

Bocs hogy irtam a fórumodba,ezt megteszem ezek után privibe!

Sok sikert neked!

Syl!Privibe megtalálsz,K-val már irtam!

2012. júl. 20. 16:44
 1678/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!!már többet tényleg nem is írok!többek között azért is mert úgy sem írtok meg elegem lett!!

sok mindent máshogy csinálnék ez biztos!de ti ezt biztos nem így csináltátok volna!megbántam,hogy egyáltalán ide írtam!sok mindent nem is tudtok!!de hiába magyarázkodok így úgy sem értetek meg!meg már nem is számít!így ilyen formába amilyen helyzetbe vagyunk most sokkal bonyolultabb a helyzet!na sziasztok!!legyen minél hamarabb nálatok a gólya!

2012. júl. 21. 07:31
 1679/1730 anonim ***** válasza:
100%
Bánhatod a sok írást, hiszen itt senki nem segített neked! A fórum 90%-a rólad szól és a sok jó tanácsról!
2012. júl. 25. 06:54
 1680/1730 anonim ***** válasza:
Azoosermiát állapítottak meg amúgy!de tök mindegy!
2012. aug. 25. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!