Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
 1641/1730 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem ma lesz erősebb a csíkom a kontrollnál... de majd megírom... vagy lefotózom és felrakom :)))

Egyébként nagyon feszül a hasam, amikor PÉ-m van, akkor

nem is tudunk olyan hevesen együtt lenni... :)

Hm, hát, ezek az összebújások már nem a vágy miatt vannak. Nem is emlékszem, hogy mikor voltunk 1 hét alatt 5-ször együtt...

Syl, Netti Ti hogy vagytok?

K.

2012. júl. 18. 16:06
 1642/1730 anonim ***** válasza:

K!

Képzeld el,a férjem nagyon sokat melozik és mikor peteérésem van,akkor szegény már előre félt:))

Most szombaton volt,hazaért meloból,mondtam neki,hogy hát sajnos hajráznunk kell:)

Vasárnap kiderült,hogy van pocaklakónk,azt mondta egyből,remélem nem a szombati aktusból fogant,mert az nagyon keservesen jött össze:))))

Szóval nekünk is erőltetett volt egy kicsit,de sebaj,összejött,most ne ezzel foglalkozz:)

2012. júl. 18. 16:21
 1643/1730 anonim ***** válasza:

A mai teszten is azt látom,hogy egyforma... hát, nem is tudom, lehet várnunk kellene holnapig és inkább délután összebújni...

K.

2012. júl. 18. 18:07
 1644/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én megvagyok! Kúrálom magam...,szednem kellett antibiotikumokat és hagy ne mondjam...! :(

Minden lyukba kúp...,és még az aranyerem is! :(

Szóval én most azt sem tudom mikor volt meg utoljára,mikor van pé-m és ilyenek.

De ez cseppet sem zavar! :D

Lányok!Nektek drukkolok!

Szilvi!

Érted meg izgulok,hogy mit fogtok már látni!

-minden rendben lesz!

syl

2012. júl. 18. 19:54
 1645/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

olvasgattalak benneteket de nem írtam!úgy voltam vele úgy se érdekel senkit!és ez nem sajnálat meg szánalom!mindenkinek drukkolok,hogy össze jöjjön minél hamarabb a baba!velem nem sok minden van!nem jött meg de igazság az nem is igazán tudom mikor kellene!elvileg legkésőbb ma de már abba se vagyok biztos!de nem számít!ovum az tuti volt!na ha akartok majd írtok!

2012. júl. 19. 07:48
 1646/1730 anonim ***** válasza:

Netti!

Te előbb voltál a mensibe mint én,tehát már meg kellett volna jönnie,nem?

Nekem juni 16.-án volt meg utoljára,neked 1-2 nappal előbb jött meg ugy emlékszem...

Mindegy ha mentek orvoshoz ugyis kiderül van e valami nálad,de elég sokszor van nálad az hogy nem jön meg időben neked!

2012. júl. 19. 07:49
 1647/1730 A kérdező kommentje:

szia!!

nekem 14-én jött meg!azóta semmi!most egyelőre nem megyek dokihoz!majd hétfőn megyünk az andrologiára de ott a páromat vizsgálják!és én 5-én éreztem az ovut!és tuti akkor volt mert rettenetesen fájt!azóta sincs semmi!néha-néha bele -bele szúr egy picit a petefészkembe de nem vészes szinte alig érzem meg ahogy jön úgy el is múlik!mi meg 7-én voltunk együtt!a tesztet meg 17-én csináltam!!

2012. júl. 19. 08:02
 1648/1730 anonim ***** válasza:

Ha 5.-én volt ovud,akkor mindegy hogy 7.-én voltatok együtt,mert a petesejt csak 24 óráig él,de van mikor csak 12 óráig,igy az hogy 7.-én együtt voltatok,abbol már nem lehet terhesség....Ezért mondják,hogy inkább ovu előtt legyetek együtt,mert azt az időt a spermák még megvárják,de később már lehetetlen a fogamzás!

Akkor te most nem is mész dokihoz?

2012. júl. 19. 08:10
 1649/1730 A kérdező kommentje:

értem!hát most így jártunk!ez van!

most nem megyek dokihoz!!hétfőn meg kapom a papírokat,hogy milyen vizsgálatok kellenek csak aztán megyek mert minden hova beutaló kell!és azt a doki meg add!nem a kaáliba fogom megcsináltatni a vizsgálatokat!

2012. júl. 19. 08:17
 1650/1730 anonim ***** válasza:
Miért?
2012. júl. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!