Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
1691/1730 anonim válasza:
köszi a választ!akkor most hány dpo-n vagyok?mert én úgy számoltam vasárnap kellene megjönnie!vagy nem így van? bár tényleg nem sok reményt fűzők az egészhez mert nem is igazán próbálkoztunk meg genetikára várunk ahogy az előzőleg is írtam!csak most nem értem a görbém!
1692/1730 anonim válasza:
Hát sztem ma kellene megjönmnie,bár azt nem tudom hány naposak a ciklusaid....
vegyél tesztet az a tuti!
1693/1730 anonim válasza:
hát elég rendszertelen!főleg az utóbbi időbe mióta ez a herce-hurca megy!a két utolsó vérzésem 36 napra jött meg!készülök endokrinológushoz csak nem sikerült időpontot kérnem! de átlagosan 31 napra jön meg! ha ma hajnalba felébredtem 2 órakor de utána vissza aludtam és 5 órakor pisiltem a pohárba abból csinálhatok tesztet ma!vagy inkább holnap! bocs hülye kérdés volt!
1694/1730 anonim válasza:
abbol csinálhatsz!
van teszted?
1695/1730 anonim válasza:
hát készülők fel a városba ma akarok venni!
1696/1730 anonim válasza:
azt elfelejtettem kérdezni milyen tesztet vegyek?
1698/1730 anonim válasza:
szia!
hát meg van a genetikai eredmény! negatív lett!! most újabb sperma vizsgálat én most kezdtem az én vizsgálataimat! 6-án elküldött a doki vérvételre (de nem is igazán tudom miért mert a ciklus 14-dik napján voltam!! )majd jövő héten hétfőn 19 én megyek az eredményért a dokimhoz és meglátjuk mit mond! 16-án megyünk a sperma vizsgálatra!! hát kb.ennyi történt az utolsó beszélgetésünk óta!! veletek mizus??írj ha akarsz beszélgetni!!
1699/1730 anonim válasza:
Akkor most mégis jó a spermája??Azért küldött a doki,mert a ciklus 3.és 21.napján veszik le azt a vért,amiből megállapitja,hogy mennyire stimulálható a petefészked és a 21.napiból megállapitja,hogy volt e tüszőrepedésed!
1700/1730 anonim válasza:
most meg fogják ismételni a sperma vizsgálatot ,hogy van e spermája meg nincs -e bacilus! mert múltkor találtak bacit a mintába és szedet antibiotikumot! múltkor vagyis augusztus 2-án nem volt spermája! most meg még nem tudom mire is számítsak!!de engem nem 3 napi és nem is 21 napi vérvételre küldtek!! hanem a ciklus 14-dik napján!! mert én is úgy tudtam ,hogy nekem a 3 napi meg a 21 napi vérvétel kell de nem a 14 napi!!érted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!