Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Leirtad milyen minőségűek!
Szinte minden 0 volt a kiértékelésben,a mozgásuk,alakjuk minden 0.De a remény hal meg utoljára.
Amugy ha tudta hogy volt olyan betegsége,nem értem miért huzta az időt....
akkor világosíts már fel!!arra érted,hogy miért nem léptünk már hamarabb??miért vártunk idáig??
miért nem lényeges a párom betegsége??mikor befolyásolja ezt az egészet!
Nézd Netti!
Nem irkálok,tök felesleges,mert nem érted!
4-en vagyunk ebbe a fórumba és mindneki leirta a véleményét,a többiek már nem is irnak,csak én irok egyedül még mindig!
Érdekes módon mindhármunknak ugyanaz a véleménye és te még mindig nem érted,bár lehet azért mert nem is akarod.
Ha vissza olvasnál akkor látnád hogy hónapok óta könyörög neked az ember hogy lépj,mert valami nem stimm.
Akkoris hivatkoztál mindenre!
Aztán milliószor feladtad hogy te nem csinálod tovább,de még mindig nem léptél.
Olvasd el,sztem kb olyan 100x tuti irtad azt hogy mindegy,téged már nem érdekel,te befejezted,stb...
Könyörgöm,ha egy doki nem felel meg nekem,és nem vizsgál ki,akkor elmegyek egy másikhoz,de végig járom az utam ha már elhatároztam magam.Nem gondolod hogy első babához kicsit benne vagy a korban?
Olyan értelemben,hogy más is ennyi idős,de már tul van mindenen,küzd több éve!
A másik,most már leirom,nem érdekel ki mit gondol!
Elhiszem hogy fáradt az ember,mert melozik,mi is azok vagyunk,de nektek a szex se olyan mint egy normális kapcsolatban,nézd meg a ciklusaidat és azt hogy 1 hónapban hányszor vagytok együtt a pároddal!!!
Foghatod ezt a fáradtságra,de sajnos ez nem magyarázat!
Az én férjem minden nap 12 órázik,dög melegben,szombat-vasárnap is dolgozik,tehát folyamatosan,nincs megállás neki!
Mégis megoldjuk,nekünk is van olyan hogy nincs kedvünk és fáradtak vagyunk,de mivel ez kell egy babához megoldjuk,na meg azért is mert szeretjük egymást....
Ezeken gondolkozz el egy kicsit!
Én sem vagyok egy lepedő akrobata, de a baba miatt havonta 5-ször együtt vagyunk. Nekem nincs igényem többre!
Netti: szerinted engem nem sokkolt,hogy 33 évesen kimerül a petefészkem? Pár év és konyec! A férfitól 1 db is elég! De nekem donor kellene! Gondolj ebbe bele!
K.
Én meg olyan szinten vagyok ezzel a fórummal,hogy agyonra untam magam! Igazatok van lányok!
Mindig csak ugyan az! A szajkózás... !
Csatlakoztam már több fórumhoz is,de ilyet még én sem láttam!
Megértem én is ezt-azt az évek során,de ez már nekem nagyon lehangoló!
Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!