Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát ezt neked kell eldönteni hogy mit akarsz!
Amit vittetek mult héten,az persze hogy nem jo már,hát azok meg is haltak már akkor kb 1 óra mulva...
Ezért kell vele beérni 20 perc alatt és mondják is,hogy melegen kell tartani,bár mi megoldottuk,ott a helyszinen.
Biztos mondták neki,hogy hány napig nem szabad szexelni előtte,olyan nincs hogy nem mondják ezt el.
Lehet nem figyelt oda,de nem kell ezt megkérdezni,le van irva a neten is,akárhol utána tudsz nézni...
Próbáljátok azért meg,de a 7 nap nagyon sok....
Én se igazán értem a fériakat!
A neten is minden ott van: 3-5 nap között kell lennie. Nekünk ott helyben kellett produkálnunk. Itt a lényeg a többes számon van! Nekünk!
K.
k:
és ti hogyan oldottátok meg??
szerintem nem ezzel volt van a gond!!hanem mással!nem tudom elmagyarázni meg nem ide való!szerintem!
Mi is ott helyben produkáltunk.Semmi más nem volt,a férjem bement a wc-re,ugyanis külön szoba nem volt erre,én meg kinnt megvártam,addig ittam egy kávét:)
Elég morbidul hangzik,de én nem mentem el vele...megoldotta.
De nekünk azt mondták 20 perc alatt érjünk be vele,ezért csináltuk ott.
Aznap kész is lett az eredmény.
Nem tudom erre gondoltál-e,hogy hogyan oldható-e.
Ahol mi voltunk, ott volt 3-4 intimszoba. Előtte volt néhány percben kikérdezés. Aztán 2 óra múlva volt eredmény.
Boldogan jöttünk ki:)
K.
sziasztok!!
mizus veletek??
igen úgy értettem,hogy ti a minta vételt hogyan oldottátok meg!!köszi a segítséget!!ma jön haza a párom!!hát pénteken viszi a mintát!4 nap lesz!tehát így már csak jó lesz!szerintetek?
Az már jo!
Sikerült elkapnod?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!