Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát épp ezért nem értem,az egészséges pároknál miért nem sikerül a teherbeesés,főleg ha még rá is segitenek?
Hihetetlen számomra!
Én sem értem igazán. De csak arra tudok gondolni, hogy mindennek megvan a maga ideje és az enyém nem jött még el.
K.
Hogy vagytok Lányok?
Nekem ma varratszedés lesz :)
K.
Netti, sajnos nem értek hozzá... nem csinálsz ebben a hónapban teszteket?
K.
k:
most nincs itthon tesztem!de még korainak gondoltam a tesztelést amúgy is mert még csak 11 napnál tartok!másrészt meg még ma együtt tudunk lenni aztán 5 nap nuku szex!mert nem lehet!mert a sperma vizsgálat nem lett jó vagyis nem tudták megcsinálni így ismételni kell!!mert az urológus doktornő nem szólt a labornak,hogy pénteken viszi a párom a mintát így nem jó!!és ki vagyok teljesen akadva!!
k:
mikor mész varratszedésre??hány óra felé??
Én pont úgy alakítottam a sperma vizsgálatot, hogy középidőben azért együtt tudjunk lenni :)
Ha 30 napos a ciklusod, akkor 16 nap előtt nem lesz PÉ, így még van esély ebben a hónapban. Egyébként mikor megy a párod vizsgálatra?
Mi vasárnap d.u-n voltunk együtt és csütörtökön reggel mentünk. Azt mondták így tökéletes:)
Már voltam varratszedésen. Fájt azért. A köldököm főleg :(
Most kicsit vérzik is...
K.
k:
sajnálom,hogy fájt a varratszedés!nekem is fájt a varratszedés amikor epével műtöttek!!
hát jövő héten pénteken viszi a mintát pont akkor leszek 16 napnál!most egy kicsit meg vagyok ijedve mert barna bigyó van a bugyimon meg volt a papíron is de nem mindig és kb.10 percenként megyek wc-re!szórakozik a szervezetem velem??most mi van??nem értem!!
Hát, én is barnázok, de szerintem a műtét miatt! Sajnos nekem pont a 14-dik napon volt a műtét, 4-e körül fog megjönni. Ez a hónap megy a levesbe...
Nem tudom Neked a 11-dik napon miért van. Szerintem ma este vagy holnap délután még együtt tudtok lenni... hátha. Utána pedig szombaton. Még van esély ebben a hónapban :)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!