Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
K!
Én is nagyon szorítok érted! Minden rendben lesz...
Szilvi és Netti!
Sajnálom,hogy megjött nektek, de biztos vagyok benne,hogy előbb-utóbb sikerülni fog!
Már jó úton haladtok, jó kezekben vagytok,megvannak a megfelelő kezelési módok...! :)
syl
K!
Mi van veled?Hogy vagy?Gondoltam ám rád!!!!
Szilvi
sziasztok!!kellene egy kis összegezés mert már teljesen lemaradtam!!segítsetek!!ki hol tart??
kivel mizus??
Szia!
Én még csak most vagyok a 6.napon,messze az ovutól:(
Milyen lett a párod eredménye?
Sziasztok!
Tegnap hazajöttem a kórházból.
Az előkészítés volt kemény. Bár szerencsém volt, mert elkerültem a sós cuccot és az esti beöntést. Hazajöhettem és délután kitisztítottam magam itthon. Reggel ugyan kaptam beöntést (nah ezt nem részletezem)
Maga a műtét (és utána) teljesen pozitív élmény volt.
Átjárható vagyok, csak sajnos vannak más problémák odabent. Vasárnap lesz varratszedés, akkor beszélünk bővebben a továbbiakról.
Örülök,hogy gondoltatok Rám!
K.
Szia K!
Nagyon örülök,hogy átjárható vagy,a másik gondnak viszont nem...
ÉS mit mondott a doki?Mikor lehet próbálkozni??
Sokat gondoltam rád,mert sztem velem is ez lesz:(
Szilvi
Még 2 hetet kell várni pár eredményre. Vasárnap a varratszedéskor pedig beszélünk a továbbiakról...
Mire gondolsz, mi lehet a gond?
K.
Hát nem tudom....
Nekem van még 2 clostis honapom,annyit próbálunk a clostival azt mondta a doki,utána tuti megcsinálja az átjárhatóságit,mert sosem tudni...
Hiába van 2 gyerek,lehet a spirál miatt van összenövés...
Szilvi: a clostis a peteérést stimulálja? Miért volt erre szükség? Nincs spontán?
Szerintem ne add fel! Hiszen nekem van minden hónapban és mégis eltelt már 8 hónap...
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!