Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Csak azt mondta a doki,hogy felturbózzuk kicsit a peteérést...
Azt mondta végig csináljuk a 3 havi kúrát és utánna ha nem sikerül majd meglátjuk mi lesz...
Eddig ennyit tudok.
Egyre jobban arra gondolok,hogy a TSH-m nem jó,sztem lehet magas,de a doki azt mondta,tök jok a leleteim...
Mégis valamiért arra gondolok.
Szilvi
Konkrét értékeket nem is tudsz? Én ki vagyok borulva, amikor nem látom a lelet papírt!!!
K.
sziasztok!!mizus??vajon még ma megtudjuk az eredményeket??már mint a minta eredményét??
k:
örülök,hogy viszonylag jól vagy és végre túl vagy a műtéten!nem irigyellek!
már a ki vagyok ezzel a várakozással!
Netti!
Mi aznap megkjaptuk az eredményt...De ha megkérdezitek,ott elmondják hogy mikor lehet érte menni!
K!
Van nálam lelet,értékekkel,de nem nagyon értem...
Te értesz hozzá?
Írd le Szilvi és megnézem, remélem tudok segíteni.
K.
Netti, Te hogy vagy?
Írom!
3.napi vérvétel:
TSH:3.28 mIU/l
LH:7.81 IU/l
FSH:6.97 IU/l
Prolaktin:156.4 mIU/l
Ösztradiol:96.4pmol/l
Totál tesztoszteron:0.54 nmol/l
SHBG:39.4 nmol/l
DHEA-S 3.98 umol/l
Inzulin:2.9 ,IU/l
21.napi pogeszteron:62.62 nmol/l
Ennyi a vérvételem....
Több nem volt,csak az uh...
Netti!
50-50% a hiba arány,valamelyikötökben,majd kiderül!
Igen, a TSH valóban magas, 2-ig jó a baba szempontjából. De ne csüggedj el! Nekem is volt 3 felett és fogalmam sincs, hogy mi történt, de pár hete már 1.5 volt...
Én azt mondom, hogy a 21 napi eredmény alapján abban a hónapban volt peteérésed... :)
Sztem is volt....
A TSH-ra meg ugy döntöttem,hogy ezt a hónapot megvárom és ha nem sikerül,bejelentkezek egy endokrinologushoz...
Bár 2 orvossal is beszéltem,mindkettő azt mondta hogy jo ez az eredmény,ez csak mostani hülyeség hogy a baba miatt 1-2 között kell lennie...
Szóval igazodj ki rajtuk....
Mondjuk mikor a fiamat szültem,akkor nem is néztek hormonlaborba TSH-t:)
Szóval vagy elhiszem a dokiknak vagy nem,de azért azzal nem vesztek ha egy endo doki megnéz...
Azért írom,hogy fogalmam sincs mitől változott meg az eredmény... nem ettem mást, nem sportoltam ... hihetetlen, hogy milyen összetett a testünk!
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!