Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Akkor miért esett le a hőm?Eddig szépen fennt volt 37,1-en,ma leesett 36,7-re...
Mensikor szokott....
Úgy értem, ne gondolj arra, hogy Neked soha nem lesz két csíkod... mert lesz, csak lehet, hogy még nem jött el az idő!
Most jövök az altató orvostól: hivatalosan is műthető vagyok. Hétfőn 11-re kell bemennem és kedden reggel műtét.
K.
Nagyon fogok neked szoritani és gondolni rád!!!!
De tudom,hogy minden oké lesz és fájni se fog,mármint utána....
Én ma beszéltem a dokimmal,kihagyjuk ezt a hónapot a clostiba,mert 2 hét szabin lesz,máshoz meg nem akarok menni!
Nem jött még meg,nem értem mit várat már magára ha lement a hőm,de még semmi jele,hogy meg akarna jönni,már a hasam se fáj...
Ez a várakozás is kinyir....
Tudom,hogy nehéz! De tényleg fel a fejjel! Tudom,hogy nagy butaság, de amikor pár napja együtt voltunk a férjemmel... sokkal felszabadultabb voltam,hogy tudtam, ebből tuti nem lesz baba, a 8-dik napon voltunk együtt. Azt tuti nem tudnám elviselni, hogy a 15. napon azt látják a műtét közben, hogy ott a megfogant "baba" és nem fog tudni eljutni a méhemig, hiszen át fognak fújni...
Ezzel azt akartam mondani, hogy ugyan nehéz nem gondolni rá, de egy kicsit meg kell nyugodni és nem csak a babára gondolni! Erre akkor jöttem rá, amikor a gyermektelen párok életére gondoltam. Vajon Nekik mi töltheti ki az életüket???
K.
Sziasztok!
Igazat adok K!
De te se gondolj ilyenekre!
NEkem ma reggel megjött....Hát ez van,majd talán a jövö hónapban....
Netti!
Mi van veled?Hogy állsz?
sziasztok!!
hát nekem 14-én 1 óra fele megjött!!de teljesen ki voltam!
Szia!
Nekem meg tegnap,szóval én is ki voltam tegnap,egész nap feküdtem ugy görcsöltem,ma meg ömlik szó szerint!
De öröm az ürömbe Netti,hogy megjött időre!!
Gondolj erre!
Szilvi
szilvi:hát sajnálom,hogy megjött neked is!!hát igen legalább megjött nekem és nem 30 valahány napra!28 napra!vagyis 29 nap a ciklus első napja!
vagyis így értem!!érted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!