Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Értem persze...
igy legalább megjött 28 napra,ennek örülj!
NEkem késett most,de a closti eltolta a pé-met,tehát mégsem késett...
Most holnap kezdem megint,remélem ez már jobb hónap lesz...
most még nem engem vizsgálnak hanem a páromat!!de tudni kell róla nála nem lehet tudni semmit!!még nem is biztos,hogy el tudom cipelni a dokihoz!!hát majd látom!holnap egyikünk se dolgozik és azért mondtam neki,hogy menjünk el!!
egy kérdés:most az sztk-ba megyünk és onnan még kell valahova menni??vagyis ott megcsinálnak minden vizsgálatot??
Ha ondóvizsgálatra megy, akkor nyugodtan támogasd. Mi is voltunk. A férjem kissé feszült volt. Persze csak azért, mert nem tudta mi fog történni. Gyorsan végeztünk. Kb 30 kérdésre kellett válaszolni, aztán mehettünk az intim szobába. Ott 5 perc alatt végeztünk. 2 óra múlva volt eredmény. Teljesen pozitív élmény volt neki :)
K.
Mi is igy voltunk mint K....
Igaz én maszek dokihoz vittem el,de a doki nagyon aranyos volt,az én férjem is kicsit fosott:)
Aztán kaptunk időpontot a laborba,ott elmondták,hogy 5 napig semmi szex és semmi más,aztán hamar elintézte magát:)Nálunk is kb 5 perc és aznap délután mentünk is az eredményért...
Azt mondta nem gondolta volna hogy ennyi az egész,tehát nekik sokkal könnyebb dolguk van!
K!
Megkérdezhetem milyen lett a férjed eredménye?
Szilvi
Mi a pécsi klinikán voltunk. Ez is TB alapon ment.
35M/ml és ennek a 70%-a élt. Az élőnek a 40%-a mozgott.
Így azt mondták,hogy minden szuper :)
K.
A 45% az kicsit kevés, de az 57 millió és a 4 ml az szerintem korrigálja az eredményt:) Így a Tiétek is szuper jó!!!
K.
Netti!
Remélem eljuttok a dokihoz és minden oké lesz,gondolok rátok!!!
Meloznom kell,irni nem tudok,majdcsak 3 óra fele sajnos....
De drukkolok azért!
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!