Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Sziasztok lányok, látom nem csak én "kattantam be" ma. Én ma vettem ovu tesztet, mert nekem ez a teszt mint jósteszt kimutatta a babát az első gyermeknél, akkor amikor a terhességi teszt negatív lett. Megcsináltam most fél órája, van kontroll csík és van egy halvány teszt-csík is. De nem élem bele magam mert LH hormon lehet egy kis mennyiség akkor is ha nem fogant meg a baba. Terhességi tesztet is csináltam, az teljesen negatív. Nekem 28-30-32 naposak a ciklusaim, szombaton lenne 28, hétfőn 30. Én azért pénteken újra fogok tesztelni. Nyugodtabb vagyok akkor is, ha negatív. De legalább tudom.
Nekem is mondták régen hogy ne görcsöljek rá, rágörcsöltem s 1.hónapban megfogant a kislány.
Most pedig azért görcsölök mert nekem nem lesz több lehetőségem, mert ha nem sikerül most, erős gyógyszereket fognak adni más betegség miatt (Imuran), s amellett nem szabad teherbe esni.
Igen szerintem is korai lett volna de biztos vagyok benne hogy sikerül hamarosan :)
Csajok én annyira bekattantam ma hogy vettem egy clearblue tesztet is amit megcsináltam, és esküszöm hogy láttam rövid ideig a + jelet bár nagyon halvány volt utána meg eltünt és most ha kifolyik a szemem akkor is -.
Ilyenkor mivan??
Annyira bekattantam hogy képzelődöm vagy mi?? De láttam a kutyafáját neki!!!!
Myra!szerintem sincs mit adni amúgy az ovutesztre, múlt hónapban próbáltam jóstesztként a rossmanos facelle tesztet és mensi előtt 5 nappal kezdtem, 3. napig erősödött, egyforma erős volt 3. napon a kontroll vonallal, 4. napon meg alig látszott már.. Nyugi amíg nem jön meg van remény..
Marcsi
Azt mondják hogy a halvány pozitív is pozitív, viszont annak nem lenne szabad eltűnnie...szóval így nem tudom :(
Lányok, mikor teszteljek szerintetek?
Ezek voltak a ciklusaim idén:
26,31,32,29,28,32,31,32.
Most szombat lenne a 28. nap
Jövő hét hétfő lenne a 30. nap.
Lehet hogy még a pénteki teszt (27.) is korai lenne....?
Mármint az előző halvány teszt is pozitív-at a terhességi tesztre írtam! És nem az én ovu tesztemre. De igazatok van, azt felesleges csinálni.
Drukkolok ám mindannyiunknak!!!! :)
Szerintem vasárnap próbáld meg!(29. nap már elég jó)
Ja amúgy próbáltátok mert ezt a clearblue tesztet.
Mert az furi volt hogy később jelent meg a C vonal sokkal mint a T zónába.
A T zónába azonnal elkezdett megjelenni a halvány kis + de eltünt!!!!!
A 3 M mint MUSKÉTÁS :)
Na mostmár megnyugodtam nem hergelem magam. Egyszerüen szivat a teszt, és kész. Fájdogál a hasam szerintem hétvégére megjön.
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!