Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/253 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok, látom nem csak én "kattantam be" ma. Én ma vettem ovu tesztet, mert nekem ez a teszt mint jósteszt kimutatta a babát az első gyermeknél, akkor amikor a terhességi teszt negatív lett. Megcsináltam most fél órája, van kontroll csík és van egy halvány teszt-csík is. De nem élem bele magam mert LH hormon lehet egy kis mennyiség akkor is ha nem fogant meg a baba. Terhességi tesztet is csináltam, az teljesen negatív. Nekem 28-30-32 naposak a ciklusaim, szombaton lenne 28, hétfőn 30. Én azért pénteken újra fogok tesztelni. Nyugodtabb vagyok akkor is, ha negatív. De legalább tudom.

Nekem is mondták régen hogy ne görcsöljek rá, rágörcsöltem s 1.hónapban megfogant a kislány.

Most pedig azért görcsölök mert nekem nem lesz több lehetőségem, mert ha nem sikerül most, erős gyógyszereket fognak adni más betegség miatt (Imuran), s amellett nem szabad teherbe esni.

2011. szept. 21. 13:04
 52/253 A kérdező kommentje:
Ne rágd magad, 7 hónapos baba mellé még egy kicsi, nehéz lett volna. Nem hinném hogy az Égiek büntetnek emiatt. Fog jönni a baba, s rendben lesz minden.
2011. szept. 21. 13:06
 53/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia Myra! Én nem veszek több ovu tesztet, befürödtem vele rendesen, hiszen már írtam. Folyamatosan pozitív volt 6-7 napig. Úgy tudom, hogy a halvány csík,az negatív, mert LH hormon egyébként is jelen van a szervezetben. Én már semmit sem veszek, csak várok. Lehet még babád, szerintem korán csináltad!
2011. szept. 21. 13:15
 54/253 anonim ***** válasza:
100%

Igen szerintem is korai lett volna de biztos vagyok benne hogy sikerül hamarosan :)

Csajok én annyira bekattantam ma hogy vettem egy clearblue tesztet is amit megcsináltam, és esküszöm hogy láttam rövid ideig a + jelet bár nagyon halvány volt utána meg eltünt és most ha kifolyik a szemem akkor is -.

Ilyenkor mivan??

Annyira bekattantam hogy képzelődöm vagy mi?? De láttam a kutyafáját neki!!!!

2011. szept. 21. 13:19
 55/253 anonim ***** válasza:
100%

Myra!szerintem sincs mit adni amúgy az ovutesztre, múlt hónapban próbáltam jóstesztként a rossmanos facelle tesztet és mensi előtt 5 nappal kezdtem, 3. napig erősödött, egyforma erős volt 3. napon a kontroll vonallal, 4. napon meg alig látszott már.. Nyugi amíg nem jön meg van remény..

Marcsi

2011. szept. 21. 13:23
 56/253 A kérdező kommentje:

Azt mondják hogy a halvány pozitív is pozitív, viszont annak nem lenne szabad eltűnnie...szóval így nem tudom :(

Lányok, mikor teszteljek szerintetek?

Ezek voltak a ciklusaim idén:

26,31,32,29,28,32,31,32.

Most szombat lenne a 28. nap

Jövő hét hétfő lenne a 30. nap.

Lehet hogy még a pénteki teszt (27.) is korai lenne....?

2011. szept. 21. 13:24
 57/253 A kérdező kommentje:

Mármint az előző halvány teszt is pozitív-at a terhességi tesztre írtam! És nem az én ovu tesztemre. De igazatok van, azt felesleges csinálni.

Drukkolok ám mindannyiunknak!!!! :)

2011. szept. 21. 13:26
 58/253 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vasárnap próbáld meg!(29. nap már elég jó)

Ja amúgy próbáltátok mert ezt a clearblue tesztet.

Mert az furi volt hogy később jelent meg a C vonal sokkal mint a T zónába.

A T zónába azonnal elkezdett megjelenni a halvány kis + de eltünt!!!!!

2011. szept. 21. 13:32
 59/253 anonim ***** válasza:
100%
Hát én eddig mindig úgy jártam, hogy inkább előjőtt egy halvány pozi, és nem voltam terhes. Olyan nem volt, hogy eltűnt a csík. Mindkét gyerekemnél erős pozi volt, egy missed ab.-omnál halvány, és nem is erősödött. Myra Marcsi Móni, csupa M betűs nevek, ebből lesz valami! :D Móni voltam
2011. szept. 21. 13:49
 60/253 anonim ***** válasza:
100%

A 3 M mint MUSKÉTÁS :)

Na mostmár megnyugodtam nem hergelem magam. Egyszerüen szivat a teszt, és kész. Fájdogál a hasam szerintem hétvégére megjön.

Marcsi

2011. szept. 21. 13:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!