Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Móni, a gyógyszer az kérdéses lesz :( Ha nem sikerült a baba, akkor mindenképp szednem kell, sajnos 6 évig. Ha sikerült, akkor REMÉLEM nem kell szednem, vagy ha mégis, sűrűn kell majd kontrollokra járnom, genetikus-nőgyógyász-neurológus. Összetett a betegségem. De pozitívan gondolkodok és rendben lesz minden!
Marcsi, nem mondod, hogy lánybúcsúba mész....és minket nem viszel? :))) Mennék én is! A Párom ma is, holnap is estig dolgozik, mi most nem megyünk, pedig szoktunk eljárni táncolni (nem diszkóba). Igaz én járok hetente hastáncra is :) Jó szórakozást Neked!!!
Most jut eszembe, voltunk pár hete szórakozni és volt ott egy lány-csapat, szintén lánybúcsút tartottak. A menyasszonynak ott a helyszínen el kellett adnia 3 csomag petrezselymet idegeneknek, jelképes 50 Ft-os áron, azért hogy ne áruljon petrezselymet utána :) Persze megvették tőle, már csak a buli kedvéért is.
Mi nem vagyunk házasok, sajnos nem volt lánybúcsúm se.
Tényleg, lányok, Ti házasok vagytok?
Igen én házas vagyok augusztusban volt a 3. évfordulónk. Bár még csak 24 éves vagyok.
Nekem nem volt anno leánybúcsúm, kis esküvőnk volt.
Fél háromkor indulok mert kicsit messze lakik a barátnőm.
Mi majd akkor bulizunk együtt ha lesz 3 pozi tesztünk XD
Mármint mindenkinek 1-1-1. Mert én tuti csinálok majd pár "másolatot" a pozimról, mert nem fogom elhinni :)
Majd holnap jelentkezem. Addig is fel a fejjel, az a jó jel ha nem éreztek semmit!! Ha érzünk bármit is az nem szokott bejönni. Nyugi Myra sikerült és kész! :)
Hű, akkor én kilógok Közületek, mert nem vagyunk házasok. Együtt élünk de nem volt esküvő. Egyelőre nem bánom, mert én városi vagyok, nem túl nagy rokonsággal, a Párom viszont vidéki és nagy a rokonság...nagy esküvőt szeretnének (a család miatt), így egyelőre nem erőltettük a dolgot.
Hátrányát csak a babánál éreztem mert apasági nyilatkozatot kellett tennie a Páromnak hogy a kislányt, Dalmát a nevére vehesse.
Moncsi, fáj a petefészked? Nem is tudom hogy az milyen, nekem mensikor sosem szokott semmim fájni. Terhesség alatt sem fájt, max amikor a kislány rugdosott. Szülési fájdalmaim sem voltak, mert programozott szülésem volt, nem tudom milyenek a fájások sem. Bár a császár után kemény az első pár nap :(
Te akarsz tesztet csinálni vagy vársz még pár napot? Nekem holnapután "kell" csinálnom, bár ma akartam, de le lettem beszélve, így marad a vasárnap :)
Szia,én szerintem, ha nem jön meg, csak 1 hét múlva fogok csinálni. Addig had bizakodjam egy kicsit.
Hát látod még ebben is hasonlítunk:nekem is programozott császár volt Zsüli, Alex is császáros volt, de ott még megpróbálták spontán, de nem ment. Tudod nekem méhnyakrákom volt 24 évesen, és kétszer műtöttek vele. Annyira össze van hegesedve a méhszájam,meg a méhnyakam, hogy nem tudtam tágulni. Másodszorra már nem is próbálta az orvosom, megmondta mikorra menjek a párommal, és megműtött. Hát ez van, ezt kell szeretnünk.
Uh, akkor Te is sok mindenen átmentél már :((( Én is tudtam az elején hogy progis császár lesz, eleve arra készültem lelkileg, így nem ért meglepetés. Plusz egy hetet én nem tudnék várni a teszttel, nekem marad a vasárnap.
Nekem a Zóra név tetszik, nemrég hallottam hogy van ilyen. Alex és Zsüli is szép. Nálunk a Párom vezetékneve "A"-ra végződik, így msh-val kellett kezdődnie a keresztnévnek.
Erős lehetsz lelkileg, a betegségeden túl vagy és ITT vagy! :) Nekem sajnos nem lesz gyógyulás, az autoimmun betegség nem gyógyítható, max szinten tartható. Nekem ezt "osztották" az Égiek.
Na ugyan milyen a lánybúcsú???? :)))))
Nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon kell megküzdened ezzel a betegséggel, de ha szinten tartható, az is jó eredmény. Szerintem biztosan vállalhatsz még babát, maximum többet kell majd kontrollra járnod. Nagyon nagyon nagyon reménykedem, hogy jövő júniusban "együtt" szülünk majd, te Zórát én meg Szofit :D. (Rengeteget eszem, nem győzőm mondani, ez nem jellemző rám) Amúgy most semmi más.
Jó éjszakát, Marcsi már biztosan kieresztette a gőzt :D. Puszi: Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!