Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szeret? A barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Figyelt kérdés
Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?
2009. okt. 24. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... őszintén. Az én barátnőm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belőle, te legyél okosabb mint én. 23F
2009. okt. 24. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy csak egyszerűen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok...

ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)

2009. okt. 26. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már előtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tőlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény időszak következik neked. Szurkolok értetek :)
2009. okt. 26. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret,csak kicsit elege lett a féltékenységemből és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:)!
2009. okt. 26. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el,most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el,szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat,nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
2009. okt. 26. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:

hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt,és már un?

szerinted ebből hosszú kapcsolat lesz?

mert szerintem nem..

2009. okt. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!