Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar ennyit szexelni a barátom mostanában?
4 éve vagyunk együtt, eddig elég volt egy héten 1-2, most pedig egy nap többször is igényelné, ami számomra nagyon fura. Ez kb 2 hónapja kezdődött, a meglepő az, hogy most rengeteg változás történt az életében, lediplomázott, új munkahelye lett, saját lakásba költöztünk stb, ezek stresszt váltottak ki belőle, az lenne a természetes, hogy nem vágyik annyira az együttlétre, nem? Bevallom, kicsit hevesnek tűnik, néha csak úgy nekem esik, én meg meg se tudok szólalni. Ráadásul én most nem szedhetek gyógyszert egy dolog miatt, ő meg magától nem mindig akar óvszert használni. Mitől lett ilyen?
22/L
Szerintem a lediplomazas is felszabadit, es az sajat lakasba koltozes is, mert most nem kell tartani attol, hogy benyit valaki, vagy meghall valaki, vagy kombinal valaki.
Talan ez az igazi énje.:) Dolgozik mar az uj munkahelyen, vagy most nem jar sehova be?
"Komoly iskola lehetett ha kirúgták azért mert laza volt. Szóval kb ilyen stresszes lehetett a zv is..."
Legalább olvasni tudnál b*zmeg!
"Mit olvastam félre? Nem tudok rájönni!"
A munkahelyerol rugtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!