Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem nagyon akar szexelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon akar szexelni a párom mostanában. De miért?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat dolgozik, és este mire hazajön, fáradt... De annak idején ez nem volt akadály. Nem nagyon megy mostanában a szex, mert abba hagytam a fog. gátlót, és gumival meg nem olyan jó neki. Hónapok óta nem volt orgazmusom, mert nem találom kielégítőnek a kevés, és nem igényes szexet. Ezért sem akar, mert fél, hogy nem fogok elmenni.

Tanácstalan vagyok. Sajnos egyre többször utasít vissza, és emellett jobbnál jobb pasikkal vagyok körülvéve...

Félek, hogy egy a szexmentes élet tönkre teheti az amugy jó kapcsolatunkat.

Mit tegyek????

23/L

2009. aug. 16. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
dugj fel egy répát magadnak ha kivagy éhezve :-)
2009. aug. 17. 00:14
 2/7 A kérdező kommentje:
debil
2009. aug. 17. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
debil... először is erre mit lehet válaszolni? lehet elege van belőled... és nem kíván... ennyi. másik meghogy ha egy pasi már nem akar dugni annak van valami oka, mert melyik pasi nem szeret dugni?:D ugyanmár... nem kellesz neki szerintem lehet másfele kacsingat vagy egyszerűen annyit basztatod, hogy már unja...
2009. aug. 17. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
ez van akkor amikor a csaj rossz az ágyba
2009. aug. 17. 00:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ha korábban nem volt gond a szexszel, most meg nem kiván a pasid, akkor ott valami nagyobb dolog van a háttérben. lehet kezd elhidegülni, vagy másik nő van a képben. ez meg elég hülye kifogás, hogy azért nem dugtok, mert mivan, ha nem mész el... ha nem dugtok, akkor meg tuti, hogy nem mész el.
2009. aug. 17. 03:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a problémám azzal a különbséggel,hogy a pasim gyereket szeretne tőlem de nem ér hozzám csak havonta 1-2x.Ha meg én kezdeményezek akkor meg visszautasít.Tiszta nem normálisak!ÁÁ nem is idegesítem magam rajta.
2009. aug. 17. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg lehet valami lelki oka is a dolognak,mert nálunk akkor vannak néha hullámvölgyek,ha összejönnek a dolgok és sokat stresszel,persze ezt nem mondja el,csak évek alatt rájön az ember,mert persze a problémákat próbálja magába fojtani.

Mindenesetre egy kérdést megér,hogy tisztán láss.

2009. aug. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!