Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Tényleg mindenki "M" betűs :) És igaz az is, hogy nem szabad előre azon agyalni hogy de igen megjön, mert a gondolatnak teremtő ereje van. Szóval lányok csak pozitívan :)
Oké, hallgatok rátok, ha csak vasárnap teszteljek, megpróbálom kivárni, bár pénteket céloztam meg...de türelem pozitív tesztet jelent :)
Holnap visszük a kislányt a 15 hónapos oltásra, előre félek :(
Nekem tavaly egy jós azt jósolta hogy 2 éven belül lesz egy másik gyermekem. Idén egy másik jós szintén azt jósolta hogy lesz még egy gyermekem. (Nem járok direkt jóshoz, hanem egy egész napos program részeként igénybe lehet venni)
Legyen szép estétek, nálunk a Párom, még mindig éjszakás, most indult munkába.
Nahát ez biztató, 2 jós reméljük nem téved..
Próbálok pozitív lenni én is megmutattam a clearblues tesztet barátnőmnek és ő lát rajta valamit..
Megfogadtam hogy hétfőnél hamarabb nem csinálok több tesztet.Mert ugyebár úgyse jön meg.. :)
Sok sikert holnapra az oltáshoz.
Marcsi
Nem tudsz képet feltenni a tesztről?
Az első babával nekem is nagyon halványak voltak az elején a tesztek...
Jó reggelt lányok, este már nem tudtam írni, mert elment a net. Már tényleg megbolondultam, 5 napja mérem a reggeli hómet. 36,9 egyfolytában. Ez most mi lehet? Bár előtte nem mértem, de nem hiszem, hogy ennyire magas lenne az alaphőm.
Folyton ennék, bár menzi előtt is így szokott lenni. Móni
Sziasztok!
A hővel kapcsolatba annyit hogy mensi előtt mindenkinek magasabb, az a lényeh hogy ha nem jön meg és fenn marad a hő, akkor következtetnek babára. De az enyém pont most kezdett mélyrepülésbe..
Egyébként a 36,9 reggeli hőnek elég biztató, a lényeg hogy ennyi maradjon vagy 0,2-0,3 több is lehet.
Képet nem tudok feltenni sajna mert a telefonom nagyon gagyi képet csinál abból nem látszik semmi se.
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!