Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/253 anonim ***** válasza:
100%
Muskétások! Jövőre szülünk! Most komolyan Marcsi, ne mondd hogy megjön, mert akkor tényleg megjön. Nem jön meg és kész!
2011. szept. 21. 14:49
 62/253 A kérdező kommentje:

Tényleg mindenki "M" betűs :) És igaz az is, hogy nem szabad előre azon agyalni hogy de igen megjön, mert a gondolatnak teremtő ereje van. Szóval lányok csak pozitívan :)

Oké, hallgatok rátok, ha csak vasárnap teszteljek, megpróbálom kivárni, bár pénteket céloztam meg...de türelem pozitív tesztet jelent :)

Holnap visszük a kislányt a 15 hónapos oltásra, előre félek :(

Nekem tavaly egy jós azt jósolta hogy 2 éven belül lesz egy másik gyermekem. Idén egy másik jós szintén azt jósolta hogy lesz még egy gyermekem. (Nem járok direkt jóshoz, hanem egy egész napos program részeként igénybe lehet venni)

Legyen szép estétek, nálunk a Párom, még mindig éjszakás, most indult munkába.

2011. szept. 21. 21:12
 63/253 anonim ***** válasza:
100%

Nahát ez biztató, 2 jós reméljük nem téved..

Próbálok pozitív lenni én is megmutattam a clearblues tesztet barátnőmnek és ő lát rajta valamit..

Megfogadtam hogy hétfőnél hamarabb nem csinálok több tesztet.Mert ugyebár úgyse jön meg.. :)

Sok sikert holnapra az oltáshoz.

Marcsi

2011. szept. 21. 21:32
 64/253 A kérdező kommentje:

Nem tudsz képet feltenni a tesztről?

Az első babával nekem is nagyon halványak voltak az elején a tesztek...

2011. szept. 21. 21:42
 65/253 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt lányok, este már nem tudtam írni, mert elment a net. Már tényleg megbolondultam, 5 napja mérem a reggeli hómet. 36,9 egyfolytában. Ez most mi lehet? Bár előtte nem mértem, de nem hiszem, hogy ennyire magas lenne az alaphőm.

Folyton ennék, bár menzi előtt is így szokott lenni. Móni

2011. szept. 22. 06:40
 66/253 A kérdező kommentje:
Szia, elég magas a reggeli hőd, bár nem tudok érdemben nyilatkozni, én sosem mértem. De azt mondják, utalhat babára. Én megfogadom a tanácsotokat s csak vasárnap tesztelek. Én sokat járok pisilni, elvileg ez is lehetne előjel, de nem bízok benne most, szerintem csak felfáztam. Valahogy nem érzem hogy megfogant volna a baba :(
2011. szept. 22. 08:09
 67/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én sem érzek semmit, csak többet eszem, ez furcsa, mert átlagban egy nap kétszer szoktam enni. Nekem párom ma reggel jött haza, este megy vissza németországba, most elvitte a lányomat anyósomhoz egy kicsit, tudok nyugodtan főzni, meg ezt azt csinálni. Már nem emlegetem neki a babatémát, mert úgy látom ez egy kicsit flusztrálja. Ő is szeretne, de nem mindenáron. Ilyenkor mindig a tavalyi "dolgot" emlegeti, és ez nem esik túl jól. Ő nem érzi át a súlyát, hogy két nagyon kicsi gyerekkel milyen nehéz.Hiszen keveset van itthon, akkor is aludnia kell, mert rengeteget vezet éjjel. 800-900 km-t.
2011. szept. 22. 08:54
 68/253 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A hővel kapcsolatba annyit hogy mensi előtt mindenkinek magasabb, az a lényeh hogy ha nem jön meg és fenn marad a hő, akkor következtetnek babára. De az enyém pont most kezdett mélyrepülésbe..

[link]

Egyébként a 36,9 reggeli hőnek elég biztató, a lényeg hogy ennyi maradjon vagy 0,2-0,3 több is lehet.

Képet nem tudok feltenni sajna mert a telefonom nagyon gagyi képet csinál abból nem látszik semmi se.

Marcsi

2011. szept. 22. 09:24
 69/253 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudom, hogy magasabb, de most a nappali is 37,2 körül mozog. Tudom, hogy ez nem mérvadó, de múlt hónapban is ennyi volt napközben, csak hát az a baba nem maradt velünk.Egyébként nekem nappal is csak 36,6 körül mozog, ha nem vagyok babás. Lehet megfáztam? :D . De már 5. napja ilyen a reggeli hőm. Na majd meglátjuk. Tünetekre nem adok, mert egyik gyerekemmel sem volt az ég világon semmi. Tényleg, nem is írtátok, honnan vagytok? Én Győri vagyok. Puszi Móni
2011. szept. 22. 10:00
 70/253 anonim ***** válasza:
100%
Debreceni vagyok. Marcsi
2011. szept. 22. 10:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!