Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa
van és babát szeretne?
Figyelt kérdés
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
Szia, nem nagyon értek a görbékhez, csak itt láttam néhányat, elég jónak tűnik. Nekem ez a 3. hónapom, előző hónapban kémiai terhesség, bár szerintem már olvastad a történetünket. Nekem a 3. babó lenne, ha jönne. Neked mikor kellene nem megjönnie? Móni voltam
2011. szept. 20. 20:09
43/253 anonim válasza:
Nekünk első baba lenne, és szombaton nem kellene megjönnie.
Marcsi
2011. szept. 20. 20:28
44/253 anonim válasza:
Akkor hajrá, remélem pozit tesztelsz! Van valami tüneted? Nekem mindkét gyerkőc elsőre összejött, semmiféle terhességi tünetem nem volt, sem az elején, sem a végén. Sem émelygés, sem hányás, szóval szerencsés voltam. Most meg nem akar jönni. Nem értem. Talán öregszem. :-)
2011. szept. 20. 20:33
45/253 anonim válasza:
Különösebb tünet nincs, csak érzékeny a cicim, de az mensi előtt mindíg jellemző. De reggel megpróbálok egy medi labos tesztet hátha mutat valamit, sajna nagyon türelmetlen vagyok.
2011. szept. 20. 21:35
46/253 A kérdező kommentje:
Sziasztok Marcsi és Móni!
A görbékhez én sem értek :(
Nekünk 15 hónapos a kislányunk, ha sikerülne ebben a hónapban a baba, pont 2 év lenne közöttük. Nem tudom, nagyon sokat járok pisilni és hányingerem van, de szerintem kerülget valami betegség :( Első babával 6-12 hét között voltam rosszul. Most ez a rosszullét szerintem korai lenne még, ha sikerült volna is a baba. Nekem a ciklusaim 28-32 naposak, szombaton lenne 28 napos, péntekre tervezek egy tesztelést.
Drukkolok mindkettőtöknek!!!! :)
2011. szept. 20. 22:17
47/253 anonim válasza:
Nem bírtam ki és csináltam egy tesztet de negatív..
Szombaton kellene megjönnie lehet korai volt még a teszt?
Most nagyon elszomorodtam :(
Szurkolok én is mindenkinek!
Marcsi
2011. szept. 21. 08:30
48/253 anonim válasza:
Sziasztok! Szia Marcsi! Ne tesztelj, semmi értelme még hidd el! Én a múlt hónapban ezreket költöttem tesztekre, és aztán elvetéltem. Ha ott van a pici, ott lesz egy hét múlva is, hidd el! Csak csalódást okozol még magadnak. Én sem ismerek magamra, mind a két gyerekem spontán azonnal fogant, és a 7. hét körül vettem észre, hogy terhes vagyok, mert már régen menzisztem. Soha nem hőmérőztem, semmit sem csináltam. Csak jöttek. Most meg rágörcsölök, minden jelet figyelek, bemesélek magamnak, mondom, nem ismerek magamra! :D
2011. szept. 21. 09:05
49/253 anonim válasza:
Tudom hogy nincs értelme, de ahogy mondod én se ismerek magamra! Régebben azt gondoltam hogy ha majd babát szeretnénk én nem fogok rágörcsölni..
Ahhoz képest kész vagyok teljesen. Valójában tudom nekem miért ennyire "sürgős" hogy sikerüljön. Az elmúlt hónapokban sokat csalódtam az élet dolgaiban nagy pofonokat kaptam, és valahol úgy érzem nekem az anyaság az életcélom. Amúgy is már tini korom óta családra vágytam, és ha már az élet elég lényeges területein elbuktam, legalább ebbe remekeljek..
Érted miről beszélek? Egyszerüen már ez minden gondolatom.. Nem tudom hogy mit kellene tennem hogy lazábban kezeljem a dolgot.. Tudom tiszta hülye vagyok..
2011. szept. 21. 09:27
50/253 anonim válasza:
Én tudom miről beszélsz, értelek, hiszen nekem már van kettő, és az életemet odaadnám értük! Rengeteg öröm, de persze aggódás jár velük, de már üres lenne az életem nélkülük. Megértem, hogy aki az elsőt várja, még türelmetlenebb. De hidd el ez a rágörcsölés hülyeség, mert akkor is meg fog foganni, ha valaki rágörcsöl, hiszen a fogantatás nem ezen múlik! Akarni kell, és jönni is fog. Elmondok most egy "titkot". Nekem tavaly volt egy abortuszom, életemben első és utolsó, akkor úgy gondoltam még nincs itt az ideje, hiszen a lányom még csak 7 hónapos volt. Most talán ezért büntet az isten. Most biztos sokan megköveztek ezért, de azóta is gyilkolom magam miatta!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!