Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Szia, ne haragudj, tegnap este már nem voltam gépnél. Ha teljesen negatív volt, akkor már elmúlt az ovulációd. Azt mondják ovuláció előtt kb 3 nap s utána max 1, ami esélyes. Ha tényleg most volt Neked, akkor pont jókor voltatok együtt :)))
Mi tegnap együtt voltunk, ma is (szerintem leszünk), és hétfő-kedd bizti. Jó kis wellness :)) Nekem még páfrányos a PG53, szerintem nekem holnap lesz ovuláció, vagyis hajnalban. Ahhoz a mai együttlét pont ideális. Persze nem csak ezen múlik egy baba...
Holnap és kedden nem tudok írni, de Ti írjatok nyugodtan,ha van bármi mondanivaló. Szerdán este írok, hogy milyen volt a wellness :) Addig is, holnaptól Esztergomból gondolok Rátok :)
Szép napokat Nektek!
Sziasztok, hogy vagytok? Mi újság? Megjöttünk Esztergomból, remek volt! Hétfőn voltunk együtt este, kedden napközben. Remélem sikeres lesz! :)
Gondolok Rátok!
Már nem kell sok idő hogy kiderüljön, megfogant-e valamelyikünknél a baba :)
Szia, már én sem merek semmit mondani az ovu tesztre. Nekem akkor volt folyamatosan pozitív, amikor megfogant a baba, mert van aki jóstesztnek használja. De inkább jobb ha az ember nem éli bele magát a terhességi tesztig. Jövő hét végére nem várom, majd jövő vasárnap csinálok egy tesztet. Szerintem korábban nem, mert van amikor 32 napos a ciklusom. A 29.napon fogok csinálni, legalábbis így tervezem :)
Hú, kamionsofőr a Párod, az nehéz lehet :( Neked is, mert keveset van otthon, s Neki is kemény munka lehet. Mi sem vagyunk együtt most minden nap, valahogy kedvem sincs mindig. Nálam változóak az "igények" :)))
Szia, hát biztos nem vagyok babás, szerintem más gond van. Tegnap voltak ovus fájdalmaim, majd leszakadtak a petefészkeim. Nem tudom, most mi van. Tegnap voltunk együtt, de már nem akarom erőltetni, csak ha kedvünk van hozzá.
Nem olyan nehéz a párommal, mert 3 éve nagyon jó helye van, osztrák DHL-nél dolgozik, minden másnap itthon van, meg minden hétvégén. Jövő vasárnapra én sem várom.
Akkor majd jövő vasárnap meglátjuk. Én folyton pisilni járok mától, tudom ez lehet terhesség jele, de most per pillanat nem gondolom ezt, szerintem felfáztam.
Kellene már szednem az erős gyógyszert de nem kezdem el míg ki nem derül, megfogant-e a baba. Az még 1 hét.
Az én Párom ma is dolgozik, éjszakára ment.
Most az Avon köt le, nézegetem a katalógust :) Mi sem voltunk együtt a héten túl sokat, a wellness-en igen és ma. Valahogy nincs hangulatom és a Párom is fáradt, most egy hajtósabb időszak van a munkahelyén. Annyiból jó hogy a Te Párodnak szabad az összes hétvégéje, ez kincs :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!