Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/253 anonim ***** válasza:
100%
Ja elfelejtettem kérdezni, hogy minden rendben lett aztán a picilánnyal ugye? M.
2011. szept. 3. 13:19
 12/253 A kérdező kommentje:

én úgy tudom, hogy van peteérés utána rögtön, rá is kerestem, olvasd el, mindenki szerint van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez a rágörcsölés nem hiszem hogy baj, vagyis mi az első babánál elterveztük hogy jöhet, akkor én 3 hétig a netet bújtam, elolvastam rengeteg babás fórumot, minden praktikát a babához, úgymond rágörcsöltem" és mégis megfogant a legelső hónapban. Szerintem nincs összefüggés.

2011. szept. 3. 13:33
 13/253 A kérdező kommentje:
Igen, persze, a kislányunk teljesen egészséges, 14 hónapos múlt, most ebédelt nemrég s édesen alszik a másik szobában :)
2011. szept. 3. 13:34
 14/253 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olvastam én is ezeket, és reménykedem, hogy így is van! Az én lányom most kelt fel, és épp ebédel. Én bízom benne, hogy ebben a hőnapban összejön. Akkor a tiéd mikor is született? Az enyém 2009.07.30. A fiam 2002.03.11.
2011. szept. 3. 14:23
 15/253 A kérdező kommentje:

2010.06.16-án született a kislányunk. Ha ebben a hónapban megfoganna a kistesó, akkor még a nagy 2 éves születésnapja előtt születne, s akkor maradhatnék itthon még 2 évet. Illetve akkor továbbra is a maximális GYED-et kapnám. Mert sajnos időközben a munkahelyemről szóltak hogy nem nagyon tudnak visszavenni...közben fel is számolták a céget, most másik néven mennek tovább. Persze védve vagyok a felmondás alól míg a kislányunk nincs 3 éves.

De nem ez a legfőbb ok arra hogy most szeretném ha megfoganna, hanem az a fránya autoimmun betegség :((((

A 2 gyermeked tudja hogy szeretnétek kistestvért?

2011. szept. 3. 17:38
 16/253 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a betegség? Hallottam róla de nem igazán tudom. Lányom még nem fogja fel, 2 éves, de a fiam benne lenne. Ő azt mondja öcsikét szeretne, mert ha lány lesz, Ő elköltözik itthonról :))))). Tudni kell, hogy Zsüli nagyon eleven, rettentő fifikás kislány, tudja, hogy hogyan kell kisírni mindent amit akar. Borzasztó hisztis, de hát apuka szerelme, úgyhogy nem lehet keményebben nevelni. Én titokban megint kislányt szeretnék.
2011. szept. 3. 18:46
 17/253 A kérdező kommentje:

A betegségem egy autoimmun betegség, sajnos megtámadta önmagát a szervezetem, nem tudni a kiváltó okot :( Szülés után 10 hónappal derült ki. Egyik nap úgy ébredtem hogy elment a látásom, kontaktlencsét hordok, azt hittem az megkarcolódott, de nem :( Végigjártam az összes helyi orvost, kb 5 szemészt, és neurológusokat...minden eredmény negatív. Voltam kórházban, kaptam infúziót, mindent megpróbáltak. Egy pesti doktornő jött rá, hogy mi a betegségem, hozzá járok fel. Most sem látok a bal szememre szinte semmit, de az agyam már átállt, tehát már nem akadályoz semmiben, ugyanúgy el tudom látni a háztartást, a kislányt, tudok sminkelni és mindent :) Várunk még 1 eredményt, amit Pécsett végeznek, utána kezdik az erős gyógyszereket.

Ha nekünk sikerülne a baba, én is kislányt szeretnék :) Dalma mellé jó lenne egy másik kislány. Szép a neve a kislányodnak.

2011. szept. 4. 12:51
 18/253 anonim ***** válasza:
100%

Ó nagyon sajnálom, remélem mihamarabb meggyógyulsz! Az ember nem is gondolná, mi várhat rá még az élet során. A te kislányod neve is NAGYON szép! Most elgondolkodtam rajta...

Bár én

már elhatároztam, ha lányom lenne megint, Szofi lenne. Remélem a betegséged nem lesz végleges, és nem gátol az újabb babóciban. Olyan modern már az orvostudomány, mindenre van szinte gyógyszer. Nekem is méhnyakrákom volt, kétszer is műtöttek, mégis itt vagyok, hál istennek :-).

2011. szept. 4. 14:11
 19/253 A kérdező kommentje:

Ha nekünk sikerülne a kislány, ZÓRA lenne. Voltunk wellness napokon nyáron, ott a masszőr hölgy kislányát hívták így, s nagyon megtetszett ez a név. A Szofi is bájos név :)

Sajnos az autoimmun betegségekre nincs gyógymód, max megállítani tudják, ehhez kell majd a folyamatos gyógyszerezés. Amellett már nem vállalkoznék babára, gyógyszerek mellett inkább nem. Az én látásom sajnos nem fog visszajönni, mert a betegség miatt a látóidegek tönkrementek s azokat nem lehet regenerálni. De kiegyezek ezzel a betegséggel ha nem fog rosszabbodni :)

Sajnos Te is túl vagy akkor már csúnya betegségeken, de az a fő hogy az ember pozitívan álljon hozzá! :)

Jó Neked, hogy már 2 gyermeked van. Aranyosak lehetnek együtt.

2011. szept. 4. 15:04
 20/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia, Móni vagyok, hogy telnek a napjaid?
2011. szept. 6. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!