Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/253 A kérdező kommentje:

Szia, kedden voltam orvosnál, sajnos kimondták újra hogy autoimmun beteg vagyok. Erős gyógyszereket kezdenek beállítani, de ennek a hónapnak a végét megvárják. Bízom a baba megfoganásában. Hétfőn utazunk Esztergomba wellness-re.

Nagyjából ennyi új hír van.

Nálatok mi újság?

2011. szept. 8. 09:41
 22/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom, de lehet ebben a hónapban összejön a babó! Én is csak várok, hát nem tudom, nem érzem, hogy lenne peteérésem, szerintem megint a ciklus végén lesz 25. nap körül. Próbálok nem foglalkozni vele. Fiamnak itt a suli, tanulnom kell vele, hogy tartsa a jó eredményeit, meg el kezdett focizni is, úgyhogy oda is kísérnem kell egy darabig. Gondoltam veszek ovu-s tesztet, de lebeszéltem magam róla, mert mindkét gyerkőc véletlenül spontán fogant. Mondjuk mindig gondolok rá, de lekötnek a gyerekek szerencsére!
2011. szept. 8. 10:15
 23/253 A kérdező kommentje:

Én sosem érzem a peteérést... mi PG53 ovulációs mikroszkóppal nézzük (vagyis én nézem) az ovuláció előtti napokat. Ma itthon vagyok egyedül, nagytakarítás, mosás, ilyesmi... Kivitte a Párom a szüleihez a kislányt, falun laknak, szeret ott is lenni.

Nekem ovuláció elvileg szombattól (14.nap) szerdáig (18.nap) lehet, mert a ciklusaim max 32 naposak.

Meglátjuk, megfogan-e a baba :)

Drukkolok ám Neked is!!! :)))

2011. szept. 8. 14:47
 24/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia Myra Móni vagyok. Képzeld vettem ma ovu tesztet, mert annyi helyen olvasom már, mondom, hát én is kipróbálom. A tesztcsík erősebb lett, mint a controll csík! Szerinted? Most vagyok a 13. napon, össze vissza van meg mindig a menzim. Most akkor ebből mire gondoljak?
2011. szept. 9. 13:20
 25/253 A kérdező kommentje:

Szia móni, ha a tesztcsík erősebb mint a kontrollcsík, akkor vagy ma vagy az ezt követő 2 nap van ovulációd. Ha a 13.dpo-n vagy, akkor esélyes is a ma, holnap, holnapután. Nagyon drukkolok Neked!!!!!

Mi is vettünk ovu tesztet, de én akkor már terhes voltam csak nem tudtam róla... nekem már a babát mutatta a 2 csíkkal.

De neked ovu van vagy lesz 2 napon belül :))))

2011. szept. 9. 18:01
 26/253 A kérdező kommentje:

Bocsánat, véletlenül kis betűvel írtam a neved, természetesen Mónit akartam írni.

Nekem holnap lesz esélyes és vasárnap és hétfőn és még kedden is. Nekem is már mutat a PG53 páfrányokat :)

2011. szept. 9. 18:03
 27/253 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon remélem, hogy így lesz, nagyon drukkolok neked és lehet, hogy ha sikerül mindkettőnknek, együtt szülünk majd :). Erősebb volt a tesz csíkja, de pár óra múlva csináltam mégegyet kíváncsiságból, az halványabb lett kicsit. Az majdnem olyan erős mint a tesztcsík. Szerinted, akkor most mi lehet?
2011. szept. 9. 18:53
 28/253 A kérdező kommentje:

Mivel 13. dpo-n vagy, és ma már pozitív lett az ovu teszted, így a mostani halványabb csík nem jelenti azt hogy már megtörtént volna az ovuláció. Aki több folyadékot fogyaszt annak lehet olyan hogy erősebb - majd gyengébb a teszt. Én úgy tudom hogy tesztelés előtt 2 órával már nem nagyon szabad folyadékot inni. És hogy a reggeli vizelet sem jó.

Holnap szerintem csinálj újat, úgyis van még belőle gondolom, mert 5 db van egy csomagban :) Minden rendben lesz, ne aggódj. Drukkolok!!!!

2011. szept. 9. 21:44
 29/253 A kérdező kommentje:

Nézegettem ma ovulációs kalkulátort, azt írja, hogy szeptember 09 - 14 között van termékeny időszak. Az én számításom szerint szept 10 - 14. Mindegy, a biztonság kedvéért mi innentől minden nap együtt vagyunk, de csak este. Utána már fel sem kelek az ágyból ( ha csak a kislány fel nem kel de szerencsére alszik éjszaka végig ), csak reggel. Azt olvastam valahol hogy a nők szinte mindegyikének hajnalban van az ovulációja. Lehet nem igaz, nem tudom.

Ti hogyan csináljátok termékeny időben? Naponta együtt vagytok vagy csak 2 naponta? Van akik erre, van aki arra esküszik. Bár szerintem ha egy baba jönni akar, akkor jönni fog.

2011. szept. 9. 21:54
 30/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát van amikor minden nap, van amikor ritkábban, tegnap este is akcióztunk :). Nem akarom erőltetni, mert nem akarom, hogy a párom érezze, hogy esetleg csak a baba miatt szeretném. Persze Ő is szeretné a babát, de nem szokta meg tőlem, hogy állandóan erről beszéljek.Ma ismét csináltam délben egy tesztet, az már halványabb mint a tegnapiak, akkor most ezt hogyan kell értelmezni? A tegnapi első olyan erős volt, hogy a kontrollcsík szinte halvány volt hozzá képest! Fájdogál a hasam, de csak nagyon enyhén.
2011. szept. 10. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!