Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Szia, kedden voltam orvosnál, sajnos kimondták újra hogy autoimmun beteg vagyok. Erős gyógyszereket kezdenek beállítani, de ennek a hónapnak a végét megvárják. Bízom a baba megfoganásában. Hétfőn utazunk Esztergomba wellness-re.
Nagyjából ennyi új hír van.
Nálatok mi újság?
Én sosem érzem a peteérést... mi PG53 ovulációs mikroszkóppal nézzük (vagyis én nézem) az ovuláció előtti napokat. Ma itthon vagyok egyedül, nagytakarítás, mosás, ilyesmi... Kivitte a Párom a szüleihez a kislányt, falun laknak, szeret ott is lenni.
Nekem ovuláció elvileg szombattól (14.nap) szerdáig (18.nap) lehet, mert a ciklusaim max 32 naposak.
Meglátjuk, megfogan-e a baba :)
Drukkolok ám Neked is!!! :)))
Szia móni, ha a tesztcsík erősebb mint a kontrollcsík, akkor vagy ma vagy az ezt követő 2 nap van ovulációd. Ha a 13.dpo-n vagy, akkor esélyes is a ma, holnap, holnapután. Nagyon drukkolok Neked!!!!!
Mi is vettünk ovu tesztet, de én akkor már terhes voltam csak nem tudtam róla... nekem már a babát mutatta a 2 csíkkal.
De neked ovu van vagy lesz 2 napon belül :))))
Bocsánat, véletlenül kis betűvel írtam a neved, természetesen Mónit akartam írni.
Nekem holnap lesz esélyes és vasárnap és hétfőn és még kedden is. Nekem is már mutat a PG53 páfrányokat :)
Mivel 13. dpo-n vagy, és ma már pozitív lett az ovu teszted, így a mostani halványabb csík nem jelenti azt hogy már megtörtént volna az ovuláció. Aki több folyadékot fogyaszt annak lehet olyan hogy erősebb - majd gyengébb a teszt. Én úgy tudom hogy tesztelés előtt 2 órával már nem nagyon szabad folyadékot inni. És hogy a reggeli vizelet sem jó.
Holnap szerintem csinálj újat, úgyis van még belőle gondolom, mert 5 db van egy csomagban :) Minden rendben lesz, ne aggódj. Drukkolok!!!!
Nézegettem ma ovulációs kalkulátort, azt írja, hogy szeptember 09 - 14 között van termékeny időszak. Az én számításom szerint szept 10 - 14. Mindegy, a biztonság kedvéért mi innentől minden nap együtt vagyunk, de csak este. Utána már fel sem kelek az ágyból ( ha csak a kislány fel nem kel de szerencsére alszik éjszaka végig ), csak reggel. Azt olvastam valahol hogy a nők szinte mindegyikének hajnalban van az ovulációja. Lehet nem igaz, nem tudom.
Ti hogyan csináljátok termékeny időben? Naponta együtt vagytok vagy csak 2 naponta? Van akik erre, van aki arra esküszik. Bár szerintem ha egy baba jönni akar, akkor jönni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!