Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Hát azt hiszem nem lesz rá szükség. Megjött.. illetve még csak rózsaszines..
De azért szurkolok nektek továbbra is!
Hát a ciklus.hu szerint vasárnap, de én a hőmérőzés alapján hamarabb számoltam a pé-met ezért péntek-szombatra gondoltam. Erre csütörtök...
De esküszöm h láttam a halvány pozit.. Vagy tényleg beképzeltem?????
Hát nem tudom mit gondoljak.. Soha többet nem tesztelek előre, csak ha késik legalább 2 napot.
Szörnyű belegondolni abba, hogy pozi volt, és erre megjön.
Az jelenthet valamit, hogy mióta próbálkozunk a babával mindíg hamarabb jön meg 1-2 nappal előtte meg pontos volt??
Lehet hülye kérdés, de ez fura nekem..
Mostmár tuti nem sikerült megjött rendesen, sőtt elég erős..
Nagyon fáj a hasam pedig nekem nem nagyon szokott.
Én Salgótarjánból írok.
Megkapta a kislány az oltást, volt nagy ordítás, a Párom fogta le őt :((( Én nézni sem bírom a tűt :(
Uh, megjött? Sajnálom :(((( Bár ezzel nem vagy kisegítve, tudom. Igazából nem is lehet ilyenkor mást mondani, max azt hogy együttérzek.
Én még mindig sokat pisilek, de kivárom a teszttel a vasárnapot. Voltam ma a háziorvosnál (más ügy miatt), mondtam a nővérkének, hogy sokat pisilek, azt mondta hogy ha felfázás lenne akkor csípő érzés is lenne. De nem érzem azt hogy megfogant volna a baba. Ez az igazság, megmondom nektek őszintén.
Tudod amíg nem jön meg van remény.
Szurkolok nektek! :)
De én tényleg úgy érzem most nem tesztelek többet előre és akkor nem érhet csalódás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!