Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/253 anonim ***** válasza:
100%
Magne B6 de csak ha nem felejtem el bevenni.. Ami azt jelenti hogy pár szemet csak egy hónapba mert elfelejtem.. Meg kálciumot, mert allergiás vagyok.
2011. szept. 25. 09:32
 122/253 A kérdező kommentje:
2011. szept. 25. 09:48
 123/253 A kérdező kommentje:

Sziasztok, teszteltem, halványan de pozitív. Boldognak kellene lennem és az is vagyok, de egész éjszaka gondolkodtam ugye a ma reggeli teszt miatt, mi lesz, hogy lesz... és megfordult a fejemben hogy mi lesz akkor, ha nem engedik kihordani a babát? Mondván veszélyes lenne a betegségem miatt.

Reggel bőgtem. Össze vagyok zavarodva.

A Párom azt mondta fiút szeretne :)

Írok ma a kezelőorvosomnak, hogy mit szól, mi legyen most, kell-e a gyógyszert szednem, vagy kell-e valami speciális nőgyógyász, aki immunbetegekkel foglalkozik. Vasárnap lévén csak emailt tudok neki írni, nem hívhatom.

Most meg vagyok ijedve, ne értsetek félre, nagyon vágyunk a babára és majd lenyugszom :)

2011. szept. 25. 09:52
 124/253 A kérdező kommentje:
Marcsi, a problémádra igazán nem tudok választ. Olyat is hallani akinek a mensi ellenére megfogant a baba, de lehet akár egy kis hormonzavar is. Endokrinológushoz kellene menni vele, de lehet először nőgyógyász. Reméljük semmi baj csak lehet az időjárás változása keveri meg a szervezetet.
2011. szept. 25. 09:54
 125/253 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, ez pozitiv. Tudtam, hogy pozit teztelsz ma, irigyellek nagyon, ne félj. nem lesz semmi baj. van valami egyéb tüneted, nem tudok semmilyen irásjelet irni. szóval felkiáltó jel. én nem merek tesztelni,
2011. szept. 25. 09:57
 126/253 A kérdező kommentje:

Moncsi, semmi tünet, csak a sok pisilés. Semmi egyéb.

Halvány de tényleg pozitív. Ez most a 29.nap az utolsó mensitől. Nagyon örülök de amíg a kezelőorvosom nem "bólint rá" addig nem fogok tudni megnyugodni.

Azért nagyon szerencsések vagyunk a Párommal, első baba is 1.hónapban megfogant, a 2.is. Csak adják az Égiek hogy ki tudjam hordani.

Én a helyedben tesztelnék holnap. Drukkolok nagyon Neked!!!

2011. szept. 25. 10:03
 127/253 anonim ***** válasza:
100%
nekem is a 29. nap, de a párom nem enged tesztelni, úgyhogy csak várok, mig nem jön meg, bizakodom. nekem 14.-én volt ovus fájdalmam, úgyhogy elvileg, ez a 11DPO. ma. nem érzem, hogy babás lennék. Marcsi, szedj E vitamint, meg folsavat.
2011. szept. 25. 10:36
 128/253 A kérdező kommentje:

Moncsi, én sem éreztem hogy megfogant volna a baba, semmi arra utaló jel nem volt, csak a pisilés. De az másnak is lehet a jele. Nekem 12-14 között volt ovum, ezt a 3 napot mutatta a mikroszkóp. Pont akkor voltunk a wellness napokon Esztergomban.

Marcsi, a folsavval tényleg nem ártasz, azt nyugodtan lehet szedni.

2011. szept. 25. 10:53
 129/253 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!!! Ne félj nem lesz semmi baj!!!

Elmentem a DM-be vettem tesztet de totál negatív. Nem tudom mi van lehet az időjárás, meg az is lehet hogy amit kaptam az allergiára diprofosz szurit lehet az zavart be??!

Nagyon szurkolok hogy ne legyen veletek semmi gond :) Nemis lesz nyugi!!!

Moncsi neked is drukkolok! Mikor tesztelsz??

2011. szept. 25. 10:58
 130/253 A kérdező kommentje:

Köszi Marcsi!

Sajnálom hogy negatív lett Neked :( Én azért elmennék egy dokihoz akkor, azzal semmit nem veszítesz.

2011. szept. 25. 11:01
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!