Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Sziasztok lányok!
Elmentem ruhát venni az esküvőre szombaton lesz. Térdig lejártam a lábam, és rengeteg ruhát próbáltam, elfáradtam rendesen.
Először is Moncsi nyugizzál le biztató hogy magasabb az alaphőd, és ha késői peteérésed volt akkor bármi lehet, amúgy reggeli elsőből teszteltél?? Szerintem nem! :) Akkor meg tudod lehet nega és közbe babóca is lehet.
Lehet hogy veszek majd olyan mikroszkópot, előbb kipróbálom az ovuteszteket, már alig várom hogy megérkezzenek. :)
Ma ahogy vásárolgattam elmentem vagy 3 patika mellett, nagy volt a kísértés, de megmondtam nem veszek többet!!
Már megint rohadtul fáj a fejem :(
Myra szerintem próbálgasd telefonon elérni az az immunológus dokit, ki tudja mikor válaszol az e-mailre, meg dolgoztam doki mellett titkárként és bizony nem szeretnek e-mailezni túl elfoglaltak hozzá... pfff
Szóval kit dobálunk meg muffinnal???? :) :D
Na szia te elveszett! Megjöttek a vaterás tesztek? Csináltál másikat? Nekem ne mondd, hogy szívatnak a tesztek, olyan nincs, hogy álpozitív, hidd el ha van ott egy halvány csík, akkor ott van, vagy volt is valaki! A mai tesztem olyan nega, hogy akárhogyan nézem, még szellemcsík sincs rajta, még 3 óra elteltével sem. Múlt hónapban tele voltam halvány pozi tesztekkel, még az orvos is csináltatott labort, az is pozitív lett, mégis elment.
:( Mikor megjött, rá 5 napra csináltam egyet, az már csont negatív lett.
Még nem jött meg a vaterás, csak várom nagyon!
Na látod túl későn csináltad a tesztet sokadik pipiből!!
Még van remény.
Jaj amúgy tök jól esik hogy hiányoztam nektek :)
Nyugi lányok csalánba nem üt a mennykő! :) XD
Második lökött nőszemély :) Alias: Marcsi XD
Ne beszélj már badarságokat!!! Te hoztál egy felelősségteljes döntést, mivel nagyon korai lett volna még akkor a baba! Nehogy ilyen ég büntetése dologgal gyere!!!
Ilyen nem létezik! Te egy jó anya vagy, és sikerülni fog hamarosan a baba!! Nehogy depibe essél! Mert odamegyek és észhez térítelek! :)
Most komolyan mondom! Sikerülni fog és mi itt leszünk Myrával és vigyázunk rád hogy ne hülyülj be!!! Igaz Myra??
Pusz Marcsi
Moncsi, mondd meg de őszintén, volt a mai reggelidben bolondgomba??? Mert ha igen, akkor elnézzük Neked a hülyeségeket! Na szóval semmi baj nincs, pici baba mellé még egy pici baba...nehéz lett volna. Így nyugodtabb leszel, kiegyensúlyozottabb, mire megfogan a baba és több türelmed is lesz hozzá.
Tudjátok, a hastánc tanárom egy rendes nő, vele sok mindent megbeszélek. Neki írtam tegnap a tesztről, meg arról hogy lehet nem tarthatjuk meg. Erre azt írta hogy bárhogy is lesz MOST, de egy baba akar hozzánk leszületni, hiszen megfogant, és ha nem is lehet most megtartani, később újra megfogan hiszen Ő már kiválasztott minket szüleinek!!!!!
Szóval lányok, ha valamelyik családba BABA akar születni, az meg is fog. Gondoljatok erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!