Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Ugyan Móni!!! Én mégis mi a franccal vagyok előrébb??? A hol volt hol nem havimmal?? :D
Nem tudok én se többet csak azt, hogy már úgy haragszom magamra amiért nem bírok magammal, állandóan a hülye teszteken jár az agyam.
Már a férjemmel összekaptunk ezen az egészen.. Szerinte ugyanis nem vagyok terhes, bár azt beismerte a múltkori teszten hogy lát valamit, de nagyon gyenge szóval.. semmi szerinte.
Tegnap már a fejemhez vágta hogy elege van már belőlem...
Tiszta dilisek vagyunk már mind 3-man. Én már sírtam is, nevettem is, kész vagyok!!
Október végén lesz a szülinapja a férjemnek, annyira szép lenne meglepni egy IGAZÁN 2 CSIKOS!!! tesztel..
Sütök csokis-meggyes muffint :) és megpróbálok lehiggadni, és tuti nem mesélem el neki a mai látomásomat mert a végén elvitet a diliházba :)Nem akarok vitázni vele azon hogy láttam-e a csíkot, meg ő mit lát... Na túl vagyunk a 100 hozzászóláson :)
Ünnepeljünk XD
Sziasztok, tánc oké :))) És sétáltunk is a kislányommal.
Honnan veszed hogy nem fogant meg a baba? Megjött? Remélem NEM!
A muffinból én is kérek ám, fénypostával jöhet :)
A bekattanással ráérünk még, lányok! Majd úgy 60 év múlva :) Amikor majd már az unokák-dédunokák szaladgálnak körülöttünk!
Holnap csak délután tudok írni, Pestre megyek vizsgálatra, reggel 4.40-es busszal (horror lesz a fél 4-es kelés!), délután érek csak haza.
De remélem ma este még hallok Rólatok :)
Fini lett a muffin nyissátok ki az ablakot mint Mézgáék! Be ne törjön az üveg :)
Szurkolok csajok :)
Most annyira megfájdult a fejem, remélem hamar elmúlik :(
Mézgáék, jaj de szerettem őket anno, a dalt a mai napig dudorászom néha :)))
Fejfájásra nekem Saridon vagy Donalgin volt hatásos, mit ne mondjak, 25 éve van migrénem, minden kiváltó indok nélkül, már vizsgálták az Amerikai úti Idegtudományi Intézetben is, semmi eredmény.
Amikor terhes voltam, nagyon rosszul voltam a kislánnyal, de képzeljétek, a fejfájásom elmúlt arra a 9 hónapra. Örültem is hogy vége....de persze szülés után visszajött.
Nem nem jött meg, hál istennek! Most azért tudok normálisan írni, mert a fiam laptopját elcsentem tőle, már úgy is alszik, holnap suli. Olyan jól játszottak ma, végigverték az összes csapatot a tornán. Apuka nagyon büszke volt rá. A Győri Dózsában játszik, nagyon szeret focizni. Én meg csak agyalok, lányom is most aludt el, olyan rossza volt ma, hogy a hajam téptem már este. De azért kellene a harmadik a stabil idegrendszeremnek :D.
Tegnap fájdogált a hasam, ma már nem, viszont izomláz szerű fájdalom van a combjaimban. Ezt most nem értem. Meg azt sem értem, hogy mi a francnak keresek tüneteket, amikor egyik gyerekkel sem volt az ég világon semmi. Már magammal harcolok, teljesen elvesztettem az uralmamat magam fölött. Kapuzárási pánik?!! Moncsi (Nem érkezett meg a csokis muffinom!!!!!!!!!!)
Ügyes a fiad! Hány évesek a gyerekek? Nem félsz attól hogy a 2 nagy féltékeny lesz majd a kicsire?
Amit nem kaptál meg muffint, az lehet hozzám érkezett, mert hozzánk finom muffinok kopogtattak be :))) Akkor ezért jött dupla adag????? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!