Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Ja és anyuval együtt lakunk (amit nem bánok), apukám 2 éve halt meg rákban. Zsuli egy szobában van velünk, de az apja nem is engedné külön aludni, csak velünk. :D Szerelmes bele. Szóval szerintem nálunk szarabb helyzetbe nem igen van senki.
ma reggeli görbém: [link]
Bizony hogy rád gondoltam! Elvileg ha ma megjönne, akkor leesett volna a hőd pár tizedet..
Nekem 36,8 volt és aznap mikor megjött reggel 36,5 volt!!!
ilyen volt..
Érdemes lenne tesztelni, hiszen nem kell semmilyen tünetet érezned még :)
Myra drága jól vagy?????
És méred még? Most hogy megjött? Hát nem tudom, én maj akkor tesztelek, ha már 1 hete késik.A múlt hónapban is a 38. napon lett először pozi.
Myra, ne tűnj el, velünk megbeszélheted!
Igen nekem is fura volt hogy hirtelen 36,4-re esett utána meg felment 37-re is..
Remélem ma megjönnek a tesztek jó lenne.
Amúgy már 2 napja csak reggel megy a hasam :(
De lázam meg hőemelkedésem az nincs, van most valami vírus?? Nem merek elindulni a tisztítóba be akarom vinni a férjem öltönyét, de ma már 2x ment a hasam :(
Nincs itthon hasfogóm. Jaaaaj
Hát ez szuper, nekem is ment ma kétszer is, lehet van valami a levegőben. Nem tudom mi lehet Myrával, úgy sajnálom, annyira akarta ezt a babát. Most meg....?:(
Hát én nem tudom, ha az én párom ennyit vacilálna rajta, én biztosan nem tartanám meg. Az enyém annyira örült tavaly is, mindenkinek mutogatta a pozi tesztet, cipelte magával, én meg elvetettem :(
Még a családsegítőben is összevesztünk, mert nem akart beleegyezni az abortuszba. Pedig Zsüli is csak 7 hónapos volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!