Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
 201/253 anonim ***** válasza:
100%
Myra! El ne vetesd!!!!!!!!! Ha tudnátok, mi milyen szarba vagyunk anyagilag...mégis boldog lenne a párom a 3.-al, 2 vadonatúj lizinges kocsink volt, 1 hónapja vitte el a bank a másodikat, az elsőt 2 éve, most egy 15 éves szutyok BMW-nk van. A párom kamionsofőr, 400 ezer forint alatt nem hoz haza, még sincs már a hónap végén egy fityingünk se a sok tartozás miatt, mégis én lennék a legboldogabb, ha sikerülne a 3., na meg Ő is. A válság óta a béka segge alatt vagyunk, de mindig mindenre megteremti a pénzt. A gyerekeimet a lehető legmárkásabb és legdivatosabb cuccokba öltöztetem, és mindig van kaja. Kit érdekel a többi? Szóval gondold át, beszéld meg vele, így nem lehet megoldani valamit. Moncsi
2011. szept. 27. 07:03
 202/253 anonim ***** válasza:
100%

Ja és anyuval együtt lakunk (amit nem bánok), apukám 2 éve halt meg rákban. Zsuli egy szobában van velünk, de az apja nem is engedné külön aludni, csak velünk. :D Szerelmes bele. Szóval szerintem nálunk szarabb helyzetbe nem igen van senki.

ma reggeli görbém: [link]

2011. szept. 27. 07:13
 203/253 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valakinek tesztelnie kellene holnap reggel első pipiből :) Vagy még ma délelőtt ... Marcsi
2011. szept. 27. 07:51
 204/253 anonim ***** válasza:
100%
Rám gondoltál re drága? Tuti nem vagyok babás, hiszen nincs is más görbém, foggalmam sincs mi lehet az alaphőm. Lehet 36,8. Ki tudja. Majd a kövi ciklusban rendesen mérem. Szegény Myra, úgy sajnálom, szerintem nem mi kattantunk be, hanem az uracskája.
2011. szept. 27. 08:09
 205/253 anonim ***** válasza:
100%

Bizony hogy rád gondoltam! Elvileg ha ma megjönne, akkor leesett volna a hőd pár tizedet..

Nekem 36,8 volt és aznap mikor megjött reggel 36,5 volt!!!

[link]

ilyen volt..

Érdemes lenne tesztelni, hiszen nem kell semmilyen tünetet érezned még :)

Myra drága jól vagy?????

2011. szept. 27. 08:21
 206/253 anonim ***** válasza:
100%

És méred még? Most hogy megjött? Hát nem tudom, én maj akkor tesztelek, ha már 1 hete késik.A múlt hónapban is a 38. napon lett először pozi.

Myra, ne tűnj el, velünk megbeszélheted!

2011. szept. 27. 08:33
 207/253 anonim ***** válasza:
100%
Mérem bizony 36,3-36,4 körül mozog úgyhogy tuti nincs baba..
2011. szept. 27. 08:35
 208/253 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy tesztet lőj el ha megjönnek, mert a görbéden a luteális fázisban az a hőleesés beágyazódásnak tűnik. Szerintem neked is kémiai terhességed volt. Halvány pozi teszt azt jelenti.
2011. szept. 27. 08:58
 209/253 anonim ***** válasza:
100%

Igen nekem is fura volt hogy hirtelen 36,4-re esett utána meg felment 37-re is..

Remélem ma megjönnek a tesztek jó lenne.

Amúgy már 2 napja csak reggel megy a hasam :(

De lázam meg hőemelkedésem az nincs, van most valami vírus?? Nem merek elindulni a tisztítóba be akarom vinni a férjem öltönyét, de ma már 2x ment a hasam :(

Nincs itthon hasfogóm. Jaaaaj

2011. szept. 27. 09:05
 210/253 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szuper, nekem is ment ma kétszer is, lehet van valami a levegőben. Nem tudom mi lehet Myrával, úgy sajnálom, annyira akarta ezt a babát. Most meg....?:(

Hát én nem tudom, ha az én párom ennyit vacilálna rajta, én biztosan nem tartanám meg. Az enyém annyira örült tavaly is, mindenkinek mutogatta a pozi tesztet, cipelte magával, én meg elvetettem :(

Még a családsegítőben is összevesztünk, mert nem akart beleegyezni az abortuszba. Pedig Zsüli is csak 7 hónapos volt akkor.

2011. szept. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!