Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Remélem minden megoldódik :)
Szombaton lesz de már elegem van az egész ruha dologból, 15 ezerért megvettem azt a sz@rt erre ugyanolyan ruhája lesz a tesójának is. Nincs pénzem másik ruhára!!!!!
Amúgy ez bordó :) De komolyan mi a sz@rt csináljak? Vegyem fel??
Na végre itt vagy, és most akkor sikerült megbeszélni, vagy még gondolkodik rajta? Nem hogy örülne neki hogy elsőre összejött, lehet hogy fiatok lenne.
Marcsi, vedd fel a rucit, neki éppolyan ciki lehet mint neked. De szerintem nem is ciki. Moncsicsi
Nagy a csend jányok :)
Én olyan lusta vagyok ma.. Alig van kedvem megmozdulni is.
Elkeseredtem a nega teszttől. Még egy hosszú ciklus jaaj olyan szívás ez... Marcsi
Naná! Együtt :)
De kellene új topic mert ez már durva lenne a végére lenne 900 hozzászólás, és ha lenne egy olyan elvetemült állat aki végigolvassa, meggazdagszik rajtunk, mert kiad egy könyvet a 3M avagy bekattant tyúkok címmel XD
Sajna augusztusban kirúgtak.. Hosszú történet..
Amúgy a debreceni klinikán dolgoztam, titkárként, de a szakmám vegyész :)
Hát mindegy mi lesz a címe.. "Babánk lesz ebbe a hónapba!! A 3 M" ??? Vagy valami ilyesmi..
Ó sajnálom, hát akkor most van időd.
A cím jó, de már csak 2 M, Myra már megbabásodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!