Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/253 anonim ***** válasza:
100%
9 a fiam, 2 a lányom. Nem hiszem, hogy féltékenyek lennének, legalábbis a fiam biztosan nem. Megvan a saját kis világa, mindegyik egyformán megkap mindent, és egyformán vannak szeretve és nevelve, legalábbis remélem!
2011. szept. 25. 21:51
 162/253 anonim ***** válasza:
100%

Fene! Rosszul programoztam be a címet!! Myrához ment mind 2 adag :)

Na majd legközelebb te kapsz dupla adagot :)

2011. szept. 25. 22:20
 163/253 anonim ***** válasza:
100%

Na jó reggelt lányok! Ti se aludjatok, ha én sem alszok! :D

Nekem ma tuti meg fog jönni, nagyon fáj a hasam. Ez a hónap ugrott. Myra, visszaírt a dokid? Marcsi, most meg vagyok sértődve a süti miatt. :(

2011. szept. 26. 09:19
 164/253 anonim ***** válasza:
100%

Már küldtem még egy adagot neked is!!! Nyisd ki az ablakot!!

Jaj nem biztos hogy megjön nyugi!! Ne gondolj rá :)

2011. szept. 26. 10:46
 165/253 anonim ***** válasza:
100%
Szia Marcsi, nem jött meg, de teszteltem olyan negatívat így a 31. napon, hogy csak na. Reggel pedig olyan rosszul voltam, biztos voltam benne, hogy babás vagyok. Mondjuk a múlt hónapban is késői peteérésem volt, a ciklus 25. napján. Júl 10. én indult a ciklusom, és augusztus 17-én volt először pozi a teszt, aug.28-án meg elvetéltem. Szerinted? Hőm még mindig 36,8, most megint megmértem, 37,2. Azért mérem napközben is, mert nekem alapban alacsony a hőmérsékletem, és műlt hónapban is 37-37,2 között mozgott a nappali. Facelle 300 ft-os teszt volt. :(
2011. szept. 26. 11:22
 166/253 A kérdező kommentje:

Hello lányok, a távollétemben Ti megint sütiztek???? :))) Lehet délután én is sütök muffint, a Párom szereti, a kislány is szokott pár falatot csipegetni belőle.

Megjöttem Pestről, siettem haza mert a Párom éjszakás, aludnia kell, s ő vigyázott Dalmára. Műszeres szem-vizsgálat volt,szenzoros, a fejemre erősítettek mindenféle kábelt (bocs, nő vagyok, nem tudom jobban kifejezni), s egy monitort kellett nézni, ahol villogtak a kockák s ez alapján nézték a látóideg működését. Eredményt nem kaptam, mert a doki szabin, majd 1 hét múlva.

Az én kezelőorvosom még tegnap azt írta hogy a gyógyszer mellett nem javasolja a babát, a másik professzor még nem írt vissza az emailemre :( Bizakodok hogy megtarthatjuk.

Hazaértem, csináltam egy új tesztet, erősen pozitív,most már szépen látszik a vonal.

2011. szept. 26. 13:04
 167/253 A kérdező kommentje:

Móni, az úgy jó ha 9 és 2 évesek, akkor amikor a kislány született, a fiad már nagy volt és nem volt féltékeny. Ez tök jó így :)

Szerintem ne add fel még ezt a hónapot. Lehet tényleg elhúzódó pé-d volt. Megy a drukk még mindig!!!!

Marcsi, mi újság? Merre tekeregsz? :)))

2011. szept. 26. 13:06
 168/253 anonim ***** válasza:
100%
jó neked, nagyon irigyellek, nem tudom velem mi lehet. Biztosan nincs baba. Nagyon el vagyok keseredve. Eddig mindkét gyógyszermentes hónapban volt peteérésem, az elsőben a 18. nap körül,(uh-n látták) a másodikban 25 nap körül. De akkor miért nem jön meg? Pedig beleadtunk apait-anyait.
2011. szept. 26. 13:16
 169/253 A kérdező kommentje:

Egyelőre ne irigyeljetek, még sem vagyok felhőtlenül boldog, mert még nem bólintottak rá hogy megtarthatom. És abba hogy el kell vetetni esetleg, bele sem merek gondolni! Mindig is 2 babát szerettünk volna. Közben a munkahelyemen közölték hogy nem tartanak rám már igényt ha visszamegyek, szóval 2012.júniusban lesz a kislányunk 2 éves, ez a baba akkor születne, pont jó lenne, itthon maradnék még 2 évet, nem tudnának elküldeni sem. És végig kapnám a maximum GYED-et. Vezetői szinten dolgoztam, jó fizuval, de miután az első terhességgel táppénzre mentem, mindenkivel aláírattak egy -20 %-os fizu csökkentést, mondván nincs annyi munka.... én nem írtam alá, inkább táppénzre mentem, így kapom a maximum GYED-et. Közben fel is számolták a céget, persze a jogutód kötelezően átvett, de már nem tartanak rám igényt.

Hívtam a pécsi orvost, nem vette fel az irodájában. Megvárom a holnapot, hátha magától reagál az emailre.

Visszatérve Rád, ne keseredj el, mert abból csak negatív gondolatok lesznek és azok nincsenek jó hatással! Most azt hiszed könnyű nekem papolni a pozitív tesztemmel, de az mekkora kín lesz ha nem engedik megtartani :(((

Azt gondolom, vegyél egy PG53 mikroszkópot, ezren szidják, ezren dícsérik, de egy próbát megér. 2000 Ft, nyálból mutatja a termékeny napokat, korlátlanul használható. Nekünk mind a 2 babánál segített.

És arra is gondolni kell hogy ha jó időben vannak a párok együtt, akkor is csak 30 % az esély a babára, ezt még régen olvastam.

Ha meg végképp le vagy törve, gyere el velem szerdán délután hastánc órára, tuti felvidulsz és jobban leszel :)))

2011. szept. 26. 13:49
 170/253 A kérdező kommentje:
Ja és vigyázz mert ha NEM KÜLDESZ MOSOLYT ide a másik 2 M-nek, azaz nekünk, akkor délután sütök muffint és megdobállak velük!!!! :)))
2011. szept. 26. 13:51
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!