Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Képzeljétek el nemis mondtam, de mikor vásároltam, megállított egy "jósasszony" (roma természetesen) kávéra valót akart, de elküldtem.. azt mondta h ikreim lesznek!
De a poén most jön! Felhívott anyósom aki azt álmodta h ikreink lesznek :)
Ja és a férjemnek van ikertestvére, bár elvileg női ágon öröklődik a hajlam azért besz@rnék ha bejönne :) Marcsi
Ez a jósolgatás érdekes. Nekem tavaly azt jósolta egy "hivatalos" jós hogy 2 éven belül lesz még 1 gyermekem. Idén is azt jósolták, hogy lesz még 1 gyermekem.
Hétfőn voltam egy "látónál", az immunbetegségem miatt, aki azt mondta hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, azaz vagy terhes vagyok, vagy fel vagyok fázva. És 1 hete még a teszt sem mutatta ki a babát! Egyébként nem hittem ezekben a dolgokban, erre a "látóra" is csak rábeszéltek de amit mondott az mind igaz volt/lett.
Ugyan ki nézne ki innen minket? Úgyis csak hárman járunk ide :DDD
Ha nem jött meg, az JÓ JEL !!!
Bekattant tyúkok XD ez nagyon találó kifejezés ránk :)
Én úgy tudom Myra kb 6 hetesen szoktak dokihoz menni akkorra már tuti lát mindent, meg van szívhang is.
Nyugi nemis fog megjönni Moncsi hogy miért? Szerinted?? :)
Ha mindketten lebabáztok itt nekem mi lesz velem?? :)Szóba se álltok velem majd :)
Én vagyok a szerencsétlen :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!