Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
 231/253 anonim ***** válasza:
100%
Igaz :)
2011. szept. 27. 16:34
 232/253 A kérdező kommentje:

Hallo, lányok, gyerkőc korán ébredt, sétálni voltam vele és a cukrászdában, bevágott 2 mézeskalácsot uzsonnára :)

A ruhát igenis vedd fel! Stóla van hozzá? Valami kis változtatás, egy divatos sál vagy nem tudom. Egy fekete csipke pelerin vagy valami hasonló és máris nem egyforma.

Az nem jó ha elküldtek :( Engem se akarnak visszavenni, voltam bent és közölték hogy nem tartanak igényt a munkámra. Minőségirányítási vezető voltam, cégvezetőkkel heti gyűlés, meg sok papírmunka, ilyesmi, de én nagyon szerettem, emberek között voltam, lent az üzemben is. Jobban szerettem az üzemben lenni mint az irodában :)))

A könyvkiadással vigyázzatok, nekem megjelent egy könyvem pár éve! :))) Viccen kívül, tényleg. Na jó csak kis példányszámban, de akkor is. Verseskötet.

2011. szept. 27. 16:56
 233/253 A kérdező kommentje:

Mi ma este pizzázunk, kettőt fizet - hármat kap akció van. Rendeltünk hármat :) Kértek Ti is?

Most fürdetés de este még benézek.

Jaj nem is mondtam, a nőgyógyásztól hívtak délután hogy a doki külföldre megy jövő héten, így nem tudok hozzá menni. Mit tanácsoltok? Várjak 1 hetet míg visszajön? Vagy menjek sztk alapon éppen ahhoz aki van? Egyelőre csak annyit kellene hogy vizsgáljanak meg és adjanak UH-ra beutalót.

2011. szept. 27. 19:05
 234/253 anonim ***** válasza:
100%
A pizza az jó, én nutellát hozattam a párommal, már fél üveggel megzabáltam. Nekem mindegyik gyerekkel fogadott orvosom volt, de már nem lenne, feleslegesnek tartom, én az sztk-ba járok már 1 éve, ugyanolyan jó, mint a fogadott orvos, és megmarad a pénzem is. Na, mire jutottatok a pároddal? Moncsi
2011. szept. 27. 19:34
 235/253 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég ha sima SZTK doki is az uh-hoz.

Én melegszendót vacsizok mostanság nem nagyon van étvágyam, főtt kajára meg pláne nincs..

Fél üveg nutella Moncsicsi? Gyanús vagy te nekem :D

2011. szept. 27. 19:53
 236/253 anonim ***** válasza:
100%
Na végre itt vagy te is:). Melegszendvicset is ettem,nálunk is az volt(:D), de én a sima sajtosat szeretem. Este jött haza a párom, a héten magyarba fuvaroz, és szóltam neki hozzon nekem nutellát, mert annyira kívánom. Mármint most csak a nutellát :D.Egyébként is imádom, egy 750 g-os nekem 2 nap. Rám is fér, mert 8 kg minuszba vagyok. Lehet ezért nem sikerül teherbe esnem. 54 kg vagyok, a 62 helyett.
2011. szept. 27. 20:25
 237/253 A kérdező kommentje:
Hű, Nutella...én is szeretem, bár nekem inkább Update mogyorókrémet kellene ennem :))) Telt voltam mindig, szülésnél amit felszedtem, azt utána leadtam nagyjából, erre a betegségem kialakulása miatt telenyomtak szteroid infúzióval (9 napig feküdtem kórházban májusban) és visszajött elég sok kg :((( Szóval a Nutellát én is szeretném de inkább lemondok róla :)
2011. szept. 27. 21:25
 238/253 A kérdező kommentje:

Elküldtem félig, ne haragudjatok.

Délután beszéltünk a Párommal, higgadtan, abban maradtunk hogy mindketten átgondoljuk, főleg persze ő. Nem mondta azt hogy nem szeretne babát, már csak az a kérdés hogy mikor? Most pár napig nem fogom a témát felhozni s meglátjuk.

Meggyőztetek, akkor hétfőn megyek az sztk-s nőgyógyászatra, úgyis kell mennem vérvételre más miatt, s egy helyen van. Nekem majd fontos lesz magándoki, egyrészt mert nem szeretek várakozni fél napokat az sztk-ban, másrészt nekem fontos hogy odafigyeljenek rám, harmadrészt úgyis megint programozott császárom lesz, ahhoz meg nem elég egy ügyeletes doki. Az első is programozott volt, a szemem -4-es s a szemész nem engedte a természetes szülést. Egy remek orvost találtam, 5000 Ft volt egy vizsgálat, humoros, töri a magyart mert afrikai, a szülésem alatt is végig énekelt. Szóval hozzá megyek majd de most szabin van. De elsőre jó lesz az sztk-s is, igazatok van.

2011. szept. 27. 21:31
 239/253 anonim ***** válasza:
100%

Hát a testsúlyról ne beszéljünk. 5 évvel ezelőtt tökéletesen szép alakom volt szexinek éreztem magam, 156cm vagyok és akkor 47 kg voltam, igaz akkor még az exem miatt sokat idegeskedtem, azért voltam annyi.

Most 63kg vagyok.. Pff a család minden tagja főleg báttyáim szekálnak hogy mi lesz velem ha szülök egy gyereket leszek vagy 90kg..

Ma már nemigen leszek ugyanis romantika lesz :)

Holnap írok :)

Jó8 csajok Marcsi

2011. szept. 27. 21:37
 240/253 A kérdező kommentje:

Marcsi, a szülésnél felszaladt kilók le is mennek, bár amíg szoptat az ember addig nem lehet fogyizni. Max utána.

Hm, de jó Neked, romantika, összebújás, irigylem :))) A párom megint ment éjszakára dolgozni, bár a feszült légkör miatt lehet mi össze se bújtunk volna ha itthon van akkor sem.

Ja, képzeljétek, a 3 pizzából 1,5 megmaradt! Párom evett egyet, én meg csak felet bírtam.

Álmodjatok szépeket csajok! pusz

2011. szept. 27. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!