Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Remélem sikerül/t megbeszélniük mert nagyon patt helyzet ez most.. Hiszen ha az orvosok szerint várhat a betegsége a szülésig és nem okoz gondot az egészségében akkor meg kell tartani a babát! De nem tudom én mit tennék az ő helyében.
Szerintem nagyon félti a férje a betegsége miatt..
Én 24 éves vagyok a férjem 32.
Ahogy mondod az én anyukámék is 7-en testvérek apuék meg 6-an. Pedig nagy szegénység volt anno. Anyu mindíg azt mondja, visszajön még az a szegénység ami gyerekkorában volt.
Kibékültünk persze, csak lehet hülyeség amit mondok mi kicsit egymás ellentétjei vagyunk. Én mindíg aggódom, ő halál nyugodt mindíg, és én ezt úgy értelmezem hogy őt nem érdekli a baba kérdés.
Tegnap este beszéltünk erről, és mondta hogy nem kellene állandóan ezen agyalnom, mert ő is gondol rá, hogy vajon mikor sikerül, de nem mondogatja folyton.
Azt mondta már azért mérges rám, mert pé környékén nagyon aktív vagyok utána meg mehet a levesbe..
De ez nem is igaz..
Nekünk is ha lesz babó lesz egy kis átalakítás a házon, vagy az is lehet hogy elcseréljük, eladjuk.. Bár most nagyon pang az ingatlan piac.
Megjöttek a vaterás tesztek! :D
De negatív.. Semmi halvány csík sincs.. Pedig ez 10-es érzékenységű :(
Jól el kell dugnom őket magam elől, mert amennyi teszt van a házban annyit csinálok :)
Mániákus tesztelő vagyok :)
Na de lassan kimegyek a tisztítóba szerintem nem lesz gond.. ami a hasmenést illeti mert azóta semmi.. Hál istennek.
Biztosan sikerül, legalább jövőre együtt szülünk nyáron. :D
Myra ne hagyj el minket, pár sort azért írhatnál, mi van veled!
Sziasztok, itt vagyok. Reggel próbáltunk beszélni de igazából nem akarom a páromat meggyőzni, mert ha magától nem akarja....erőszakkal nem lehet. Fogalmam sincs miért kattant be, de tényleg. Jelen pillanatban úgy gondolom, rámegy a kapcsolatunk. Most alszik mert egész héten éjszakás.
Közben írt a pécsi professzor és képzeljétek azt hogy NE szedjem egyelőre azt az erős gyógyszert! És hogy hívjam telefonon. Ez bíztató, minden bizonnyal azt jelenti hogy TALÁN meg lehetne a babát tartani. De ha a párom nem gondolja meg magát, egyedül butaság lenne belevágni. Elférnénk mert csak egy babaágyat kellene megvenni. Nem kicsi ez a lakás csak a párom falun nőtt fel (neki is van ám 1 testvére!) és megszokta hogy 2 hát és megannyi szoba... itt meg van 2,5 szoba. De nem lenne gond, tudom. Amiatt aggódok hogy ha meg is szülném, egyedül nehéz lenne, mert járnom kell az alapbetegségem miatt vizsgálatokra, Pest, Pécs, mindenfelé s nem tudnám a 2 gyerkőcöt kire hagyni.
Csütörtök délutánra bejelentkeztem a magán nőgyógyászomhoz, oda úgyis mindenképp menni kell. Addig még bizakodok.
És próbálgatom hívni az immunológust hogy mi lehetne a megoldás.
A negatív teszt miatt elkeseredtem, mert Nektek kellene pozi teszt és nem nekem :(
Délelőtt voltam a kislánnyal a piacon, most tettem le őt aludni. Kb 3-ig alszik.
Nagyon jó hogy itt vagytok és írunk megannyi hülyeséget :))))
Mikor is lesz az a lagzi???? És végül milyen lesz az a ruha???? Nekem a bordó a színem és a lila :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!