Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?
Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.
Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)
A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.
PG53 mikroszkópot használunk.
Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.
Betöltött 6 hét az még 2 hét...jaj. Nekem jövő héten mennem kell a helyi neurológushoz, előtte vérvétel, uh :((( Nem is mondtam lányok, FÉLEK sőt rettegek a tűtől! Na gondolhatjátok mi volt terhesség alatt...vérvételek előtt 1 héttel már minden bajom volt. Tiszta szégyen, de a mai napig, 33 évesen sem bírom a tűt. Szülésnél meg kaptam egy csomó infúziót. Jaj.
Na most tuti rajtam nevettek emiatt, szinte hallom :DDDDD
Na mi van csajszik, igen eltűntetek, otthon vannak az urak?
Most komolyan én sem félek a tűtől, a két császárral együtt 7 nőgyógyászati műtétem volt, gyakorlott vagyok. 5 altatás, 2 gerinc. más...
Rántott sajtot vacsoráztam tartármártással, de mindjárt kitaccsolok :D. Elaludt a csörfösöm, ma megint kitett magáért, fiam is lefeküdt, elfáradt az edzésen. Most szabad a pálya. De olyan fáradt vagyok, ülve el tudnék aludni.
Nem rossz a görbe alakulása. Szurkolok :)
ÚÚ imádom a rántott sajtot :)
Én toroskáposztát vacsiztam :)
Jaj csajszik most kiborultam.. Kiderült hogy pont ugyanolyan ruhám lesz mint a menyasszony tesójának, de kopp olyan. Mit csináljak? Tök cinkes nem???
Sziasztok lányok, ne haragudjatok, most nem olvasok vissza, és szerintem holnap sem. Sz*r kedvem lett. A párom ma este azt mondta, nem akar MOST gyereket. Azt hittem viccel hisz tegnap ő mondta hogy fiút akar...de ilyennel nem viccel. És jöttek a kifogások, hogy még Dalma is kicsi (ja, 2 éves lenne ha a tesó születne), meg hogy kicsi a lakás (58 m2, mások 1 szobában nyomorognak).... Kiborultam. Jól összevesztünk. A vége az lett, hogy kiborulásom okaként a fejéhez vágtam hogy költözzön el (ő jött ide lakni mert én nem akartam falura menni ahol ő lakott), és hogy fizesse ki az abortuszt. Hatalmasat csalódtam, el sem tudom mondani. Mások éveket várnak babára, nekünk megfogant a legjobb időben, még el se kezdtem szedni a gyógyszerem, 2 év nem kevés a gyerekek közt, ki tudnám húzni a munkahelyen is még 2 évvel maximális GYED-del.... És akkor benyögi hogy NEM MOST akar gyereket. Kérdeztem mikor, amikor azt a vacak gyógyszert 6 évig kell szednem, utána 40 évesen már hova szüljek...? A végén elment dolgozni, mert megint éjszakás, nem is köszöntem el tőle.
Vagy az van hogy mostanra "esett le" neki hogy lehetne egy másik gyermekünk. Vagy az van hogy megijedt, hátha velem lenne valami a terhesség alatt (kiújulna a betegségem) és neki kellene Dalmával többet foglalkozni.
Na nem rontom el a Ti kedvetek, szeretlek benneteket. Most kiborultam. Csütörtökön rendel magánba a nőgyógyászom, elmegyek. Egyedül nem tudom a babát vállalni, mert a betegségem miatt gyakran járok orvosokhoz, s valakinek vigyáznia kell Dalmára és a másik babára is.
Szóval hétfő esti állás szerint mégsem lesz baba. Megőrülök.
Ne haragudjatok, nem volt kinek elmondani, még szinte senki nem tud a terhességről, csak Ti.
Jó éjt Nektek.
Szia!
Szinte 100% tuti hogy téged félt, és nem azért hogy többet kell foglalkoznia Dalmával, hanem az egészséged miatt aggódik!
Biztosan lenyugszik átgondolja, de beszéld meg vele holnap mindenképp. Mert ugyebár az hülyeség hogy nem akart eddig se gyereket, mert akkor nem "gondoskodott volna" a gyereknemzésről...
Egyszerüen megijedt..
Ne légy elkeseredve biztosan meg tudjátok beszélni a dolgot, csak őszintén kell beszélni arról mit éreztek most.
Még barnázok mindíg Moncsi de nagyon kevés.. Lehet holnapra megérkezik a tesztem, de lehet szerdára csak biztos ellövök egyet mert fura ez a "mensi".
Jó8 lányok! És nyugi Myra higgadtam beszéljétek meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!