Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek mostanában...

Van valaki akinek mostanában kezdődő/végződő ciklusa van és babát szeretne?

Figyelt kérdés

Szombaton, aug.27-én volt a mostani ciklusom első napja, aznap jött meg. Szeretnénk babát. Van már egy 14 hónapos kislányunk. 33 évesek vagyunk a Párommal mindketten.

Hátha van más is, akivel végig drukkolhatjuk ezt a ciklust :)

A ciklusaim 28-32 naposak, sajnos nem egyformák.

PG53 mikroszkópot használunk.

Az ovulációm kb szeptember 10 és 14 között lesz.

2011. szept. 1. 17:34
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/253 A kérdező kommentje:

Szia Moncsi, az jó jel ha sokat eszel :) Nekem továbbra is csak a pisilés, holnap teszt, izgulok már most.

Halihooooo bulizó!!!! Hogy vagy? :)

Szép és tartalmas napot Nektek, itt nálunk süt a nap, viszem majd a kislányt sétálni. A Párom most indult dolgozni, este 10-ig bent lesz ma :(

Hétfőn megyek Pestre a betegségem miatt kontrollra.

2011. szept. 24. 09:26
 102/253 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nekem ma már menzis érzésem van, szerintem meg fog jönni, holnapra nem várnám. :(. Bár a hőm még mindig 36,9-37 reggel. Hát nem tudom, kezdek elkeseredni. Azóta érzem a menzis jeleket, mióta nem szedem a fogi gátlót. Itt Győrben is süt a nap, mi megyünk farmert venni a fiamnak, mert az összeset kinőtte, holnap meg meccse lesz, úgyhogy megvan a hétvégi program.

Jók legyetek, szép hétvégét, de azért írjatok! Puszi, Moncsi.

2011. szept. 24. 10:00
 103/253 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!!!

Nagyon jó volt a leánybúcsú!! Voltak jó kis szívatós feladatok az arának :) Pl. a kocsmába petrezselymet kellett eladni jelképes összegért férfiaknak. Fátyollal a fején, férjhez megyek feliratú pólóban..

Jó volt :) Csak most fáj a fejem kicsit. Nem szoktam alkoholt inni és hát tegnap muszály volt :)

Myra holnap vasárnap és tesztelhetsz :) Szurkolok nagyon!

Móni a hőd nagyon biztató és elvileg a baba miatt is lehet "megjön" érzésed! Marcsi

2011. szept. 24. 10:14
 104/253 A kérdező kommentje:

Moncsi, a megjön érzés még jót is jelenthet.... ne add fel addig, míg meg nem jön.

Voltunk sétálni de inkább bevásárlás lett belőle. Most főzöm az ebédet, sült csirke a sütőben, krumpli fő, leves kész. A kislány alszik.

Marcsi, igen, én is ilyen lánybúcsút láttam hogy a menyasszony árulta a petrezselymet, örülök hogy jól sikerült :) Ilyen esetekben illik inni :) Én koktélt szoktam, azokat szeretem.

Most megyek mert le akarom adni az Avon rendeléseket hogy keddre ide érjen a doboz. De írok még :)

Szép napot Nektek!

2011. szept. 24. 13:02
 105/253 A kérdező kommentje:

Moncsi, azt elfelejtettem hogy Győrben lakik egy kedves ismerősöm, az ottani Audi gyárban dolgozik/dolgozott. És voltam a városodban egy remek Adagio koncerten pár éve :))) Képes voltam sok km-t utazni azokért akiket kedvelek, na az Adagio olyan volt. Nem tudom a nevét a szállodának ahol megszálltunk, egy kis utcában volt, családias, narancssárga 3*-os hotel. És Győrben lakik a másik kedvencem, Rákász Gergő, egy remek orgonista, őt is személyesen ismerem :)

Bocs az off miatt, de most Győr miatt eszembe jutottak az emlékek.

2011. szept. 24. 13:04
 106/253 A kérdező kommentje:

Lányok, fáj a hasam, nekem nem szokott. Lehet meg fog jönni? Legalább a holnapot megvárhatná hogy az ember kicsit bizakodjon.

Jól telt a napotok?

2011. szept. 24. 18:04
 107/253 anonim ***** válasza:
100%
Én egész nap pihiztem :) Marcsi
2011. szept. 24. 18:29
 108/253 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok, most van időm irni, elaludtak a csemeték. Ma egyszer kétszer émelyegtem, de fájdogál a hasam is. Szerintem megjön holnap, már nem bizakodom. Myra, én is szeretem Győrt, nem is mennék el innen soha. Marcsi, kipihented magad remélem. Aludjatok jól, holnap jelentkezem. Moncsi
2011. szept. 24. 20:48
 109/253 A kérdező kommentje:

Marcsi, az jó ha kipihented magad, kellenek az ilyen görbe esték mint a tegnapi. Táncoltatok is vagy nem táncolós helyen voltatok?

Moncsi, az émelygés is lehet jó jel. Ne add még fel.

Reggel tesztelek, utána megírom.

2011. szept. 24. 21:24
 110/253 anonim ***** válasza:
100%

Házibuli volt valójában egy kis faluba de táncolgattunk kicsit.

Lányok lenne egy dolog ami aggaszt segítsetek lécci!

Csütörtökön megjött elég erős volt, pénteken is, de mára meg csak barna folyás volt csak. Nekem mindíg 6-7 napig szokott tartani akkor most ez mi??

Már a múlt hónapba is ez volt, mielőtt nem dolgoztunk a babán 6-7 napig tartott! Olyan dolgok jutnak eszembe hogy tán valami bajom van??

Reggel írd meg azonnal mi lett a teszt eredmény! Szurkolok! Marcsi

2011. szept. 24. 22:11
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!